Ισραήλ: Θα απαντήσουμε στο Ιράν όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή

Το Ισραήλ θα απαντήσει στην ιρανική επίθεση με πυραύλους και μη επανδρωμένα αεροσκάφη όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή, δήλωσε ο υπουργός πολεμικών θεμάτων Μπένι Γκαντζ σε δήλωσή του στις 14 Απριλίου, καλώντας τη χώρα να ενισχύσει την "στρατηγική συμμαχία και την περιφερειακή συνεργασία" που του επέτρεψε να αντιμετωπίσει την πρωτοφανή επίθεση που σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της νύχτας.

"Αυτό το γεγονός δεν έχει τελειώσει - η στρατηγική συμμαχία και το σύστημα περιφερειακής συνεργασίας που οικοδομήσαμε και άντεξε τη σημαντική δοκιμασία του πρέπει να ενισχυθούν ακριβώς τώρα. Το Ισραήλ απέδειξε χθες ότι είναι μια άγκυρα στρατιωτικής και τεχνολογικής ισχύος και μια άγκυρα ασφάλειας στη Μέση Ανατολή", ανέφερε ο Γκαντζ σε δήλωσή του.

"Αντιμέτωποι με την απειλή του Ιράν - θα οικοδομήσουμε έναν περιφερειακό συνασπισμό και θα απαιτήσουμε το τίμημα από το Ιράν, με τον τρόπο και την στιγμή που μας βολεύει. Και το πιο σημαντικό - μπροστά στην επιθυμία των εχθρών μας να μας βλάψουν, θα ενωθούμε και θα γίνουμε ισχυρότεροι", πρόσθεσε ο Gantz.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail