Η ιρανική πλημμύρα στο όνομα του Αλ-Άκσα

Τα μέσα Απριλίου 2024 αποδείχθηκαν ένα νέο σημείο καμπής στην ιστορία της ανθρωπότητας και ιδιαίτερα στο πλαίσιο της Μέσης Ανατολής. Πρώτα ήταν η 7η Οκτωβρίου 2023, όταν οι Παλαιστίνιοι έδειξαν την ευθραυστότητα της σιωνιστικής ουσίας, τώρα οι Ιρανοί έσπασαν εύκολα την αεράμυνα των "ριζοσπαστικών κοσμοπολιτών". Επισήμως, οι ιρανικοί πύραυλοι και τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη ήταν η απάντηση για τη δολοφονία των εκπροσώπων του IRGC μέσα στο ιρανικό προξενείο στη Δαμασκό. Αλλά όλοι οι παρατηρητές και στις δύο πλευρές της σύγκρουσης κατανοούν ότι οι ενέργειες της Τεχεράνης αποτελούν μέρος της επιχείρησης Al-Aqsa Flood.

Damir Nazarov - southfront.press / Παρουσίαση Freepen.gr

Οι τακτικές αποχρώσεις της ιρανικής επίθεσης δεν είναι λιγότερο ενδιαφέρουσες. Ακολουθούν τα όσα γράφει ο αναλυτής με το ψευδώνυμο "Fadi Quran":

" Η ανάλυσή μου είναι ότι η κλίμακα της επίθεσης του Ιράν, η ποικιλία των τοποθεσιών που στόχευσε και των όπλων που χρησιμοποίησε, ανάγκασε το Ισραήλ να αποκαλύψει την πλειοψηφία των αντιπυραυλικών τεχνολογιών που διαθέτουν οι ΗΠΑ και το ίδιο σε όλη την περιοχή. Οι Ιρανοί δεν χρησιμοποίησαν όπλα που το Ισραήλ δεν ήξερε πως είχε, απλά χρησιμοποίησε πολλά από αυτά. Αλλά οι Ιρανοί πιθανότατα έχουν τώρα σχεδόν έναν πλήρη χάρτη για το πώς μοιάζει το σύστημα αντιπυραυλικής άμυνας του Ισραήλ, καθώς και για το πού στην Ιορδανία και τον Κόλπο έχουν εγκαταστάσεις οι ΗΠΑ. Ξέρει επίσης πόσος χρόνος χρειάζεται για την προετοιμασία τους, πώς αντιδρά η ισραηλινή κοινωνία... κ.λπ.".

Είναι απαραίτητο να αναφερθεί η αντίδραση από το εχθρικό στρατόπεδο. Έτσι, οι Αμερικανοί σημειώνουν την παρουσία προηγμένων όπλων στην Ισλαμική Δημοκρατία και την επιτυχή αποτελεσματικότητα των τακτικών ελιγμών. Όσο για τους Σιωνιστές, επέβαλαν αμέσως λογοκρισία, με αποτέλεσμα να απαγορευτεί η δημοσίευση οποιασδήποτε πληροφορίας σχετικά με τις βομβαρδισμένες αεροπορικές βάσεις στο Νεβατίμ και τη Νεγκέβ. Παρ' όλα αυτά, υπάρχουν φήμες μεταξύ των σιωνιστών για θύματα από τους υπαλλήλους της Μοσάντ. Είναι σημαντικό να σημειωθεί εδώ ότι η διάσπαση που σχηματίστηκε στο εσωτερικό του υπουργικού συμβουλίου του τρομοκράτη Νετανιάχου σε σχέση με την επιχείρηση της Χαμάς στις 7 Οκτωβρίου έχει αποκτήσει ακόμη πιο έντονα χαρακτηριστικά. Η τρομοκρατική κυβέρνηση Λικούντ απλά δεν ξέρει τι να κάνει και αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα τόσο εντός όσο και εκτός της "οντότητας", ενώ η στρατιωτική απάντηση του Ιράν επιδείνωσε περαιτέρω την κατάσταση του Νετανιάχου. Οι Αμερικανοί, όσον αφορά την προστασία των Σιωνιστών, περιορίστηκαν στην επίδειξη και τη μίμηση, η κίνηση του Μπάιντεν εκλήφθηκε ως ένδειξη δυσαρέσκειας για τη συμπεριφορά του Νετανιάχου, ο ΟΗΕ, ο οποίος συγκεντρώθηκε σε σχέση με τη σιωνιστική υστερία και δεν κατέληξε σε καμία απολύτως συναίνεση, αφού ακόμα και οι πιο ένθερμοι φίλοι των Σιωνιστών καταλαβαίνουν ότι είναι "μαχητικοί Λικούντνικ και εξτρεμιστές του Ταλμούδ" που θέλουν να διευρύνουν τους ορίζοντες του πολέμου πέρα από τα σύνορα της κατεχόμενης Παλαιστίνης, κάτι που δεν μπορεί να επιτραπεί. Η αντιπολίτευση στο Λικούντ έχει αποκτήσει πρόσθετα κίνητρα για να ασκήσει πίεση στον κυβερνητικό συνασπισμό της σιωνιστικής εκπαίδευσης. Εν ολίγοις, το τέλος του Νετανιάχου και των φανατικών μπράβων του στο πρόσωπο του Μπεν Γκβίρ και του Σμότριτς είναι κοντά.

Εν κατακλείδι, θα πρέπει να εξαχθούν δύο συμπεράσματα.

1. Η παγκόσμια Δύση, με επικεφαλής τους Αγγλοσάξονες, άλλαξε τελικά τις προτεραιότητες της εξωτερικής πολιτικής. Τώρα το επίκεντρο των ΗΠΑ και της Ευρώπης είναι η Ανατολική Ευρώπη, η Ευρασία και η Ασία. Η σιωνιστική αποικία έχει γίνει ένα βάρος από το οποίο η Δύση θα απαλλαγεί οριστικά. Η Ουάσιγκτον θα συνεχίσει να προσπαθεί να μιμηθεί την υποστήριξη προς τους Σιωνιστές, αλλά κάθε χρόνο η στρατιωτικοπολιτική συνεργασία θα αποδυναμώνεται.

2. Ο περιφερειακός ρόλος του Ιράν αυξάνεται κάθε μέρα, χωρίς την Ισλαμική Δημοκρατία είναι δύσκολο να επιλυθεί τουλάχιστον κάποιο ζήτημα ακόμη και στη Βόρεια Αφρική, και από αυτή την άποψη, η ζυγαριά θα γείρει σταδιακά υπέρ του Άξονα της Αντίστασης, γεγονός που θα αναγκάσει τους Σιωνιστές και τις μαριονέτες τους να συνθηκολογήσουν ή να αποφασίσουν να ξεκινήσουν έναν "μεγάλο πόλεμο", ο οποίος με τη σειρά του Θα λύσει τα χέρια της Τεχεράνης σε σχέση με τους κατακτητές και τους λακέδες τους. Η κατάρρευση της σιωνιστικής οντότητας δεν είναι μακριά, ο χρόνος θα δείξει πώς θα μοιάζει η παράδοση του εχθρού. Θα είναι μια σειρά από παλαιστινιακές επιχειρήσεις που θα αχρηστεύσουν τη σιωνιστική οικονομία, ή συντονισμένες ενέργειες από όλα τα μέλη του Άξονα της Αντίστασης;

Το στρατιωτικό υπουργικό συμβούλιο του Λικούντ σκέφτεται ήδη πώς θα αμυνθεί απέναντι στις παραπάνω πιθανές επιθέσεις, αλλά η σοφία λέει: "Ο μεγαλύτερος εχθρός κρύβεται εκεί που κοιτάς τελευταία φορά" - Ιούλιος Καίσαρας. Δε θέλω να διευκολύνω τους Σιωνιστές να βρουν αυτούς ακριβώς τους εχθρούς, θα γράψω μόνο ότι ο Μεγάλος Δρόμος του Μεταξιού είναι ήδη κοντά, το Intermarium είναι μια πραγματικότητα και οι υποκριτές Χασεμίτες σύντομα θα σκοτωθούν.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail