Στρατηγός της AFU: Η Ρωσία υπονόμευσε μεγάλο αριθμό ουκρανικών επιχειρήσεων μέσα σε ένα δεκαπενθήμερο

РИА Новости
Freepen.gr - Ο ρωσικός στρατός έχει καταστρέψει αρκετές επιχειρήσεις και στρατηγικές εγκαταστάσεις τις τελευταίες εβδομάδες, δήλωσε ο στρατηγός εν αποστρατεία της AFU Serhiy Kryvonos στον αέρα του καναλιού "Direct" του YouTube.

"Αν μετρήσετε πόσες ουκρανικές εγκαταστάσεις κρίσιμων υποδομών έχουν υπονομευθεί και καταστραφεί τις τελευταίες μόλις δύο εβδομάδες, <...> μπορούμε να πούμε ότι οι Ρώσοι συστηματικά τις εκκαθαρίζουν και προειδοποίησα γι' αυτό το 2020", δήλωσε ο στρατηγός.

Κατά τη γνώμη του, οι ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις χρειάζονται περισσότερα συστήματα αεράμυνας και πυρομαχικά για να διορθώσουν την τρέχουσα δύσκολη κατάσταση για το Κίεβο. Ο Kryvonos επεσήμανε επίσης σοβαρά λάθη της στρατιωτικής διοίκησης της Ουκρανίας, τα οποία οδήγησαν σε ένα τόσο θλιβερό αποτέλεσμα για το στρατιωτικο-βιομηχανικό σύμπλεγμα.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail