Σύριος μετανάστης μαχαίρωσε 4χρονο κορίτσι σε γερμανικό σούπερ μάρκετ

Freepen.gr - Ένας Σύριος μετανάστης συνελήφθη στη Γερμανία για επίθεση με μαχαίρι σε ένα 4χρονο κορίτσι σε σούπερ μάρκετ το απόγευμα της Τετάρτης.

Η επίθεση σημειώθηκε λίγο πριν τις 3 το μεσημέρι στο κατάστημα Norma στην οδό Zeppelinstrasse στη νότια πόλη Wangen im Allgäu.

Αυτόπτες μάρτυρες είπαν στους αστυνομικούς πως είδαν έναν άνδρα να πλησιάζει ξαφνικά το παιδί που ήταν με τη μητέρα του και να το μαχαιρώνει με ένα μαχαίρι. Δεν υπήρχε προηγούμενη σχέση μεταξύ του άνδρα και του θύματός του, επιβεβαίωσε η αστυνομία.

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις έκτακτης ανάγκης και περιέθαλψαν το θύμα, το οποίο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και υποβλήθηκε άμεσα σε χειρουργική επέμβαση. Η κατάστασή της μικρής είναι πλέον σταθερή.

Σύμφωνα με την αστυνομική έκθεση, ο 34χρονος ύποπτος συνελήφθη κοντά στο σημείο και αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του δικαστή την Πέμπτη.

Η έρευνα που διεξάγεται από το Γραφείο Εγκληματικής Αστυνομίας του Ravensburg βρίσκεται σε εξέλιξη.

Το ειδησεογραφικό πρακτορείο Junge Freiheit ανέφερε ότι ο άνδρας αφοπλίστηκε από έναν περαστικό που συγκράτησε τον δράστη και κάλεσε την αστυνομία.

«Πήρε το μαχαίρι από τον άνδρα και μετά τον κυνήγησε», είπε εκπρόσωπος της αστυνομίας στην Bild την Πέμπτη. «Ο μάρτυρας κάλεσε την αστυνομία και μας είπε πού ήταν ο άνδρας. Έτσι μπόρεσαν οι συνάδελφοί μου να τον συλλάβουν».

Ο ύποπτος φέρεται να είναι Σύριος υπήκοος με ολλανδικό διαβατήριο. Δεν είναι σαφές γιατί βρισκόταν στη Γερμανία ή πόσο καιρό βρισκόταν στη χώρα πριν από την επίθεση.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας δεν επιβεβαίωσε στους δημοσιογράφους εάν ο ύποπτος ήταν ήδη γνωστός στην αστυνομία.

«Το γεγονός πως ένα παιδί δέχεται ξαφνική επίθεση είναι κάτι που μας σοκάρει όλους και μας αφήνει απίστευτα επηρεασμένους και απογοητευμένους», δήλωσε ο δήμαρχος του Βάνγκεν, Μάικλ Λανγκ.

* rmx.news

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail