ZDF: Οι Ουκρανοί δεν μπορούν να αποκρούσουν επιθέσεις των Ρώσων λόγω έλλειψης πυρομαχικών

ΑΡ Photo/Libkοs
Freepen.gr - Οι ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις δεν είναι σε θέση να απαντήσουν στις επιθέσεις του ρωσικού στρατού λόγω έλλειψης επαρκών πυρομαχικών, αναφέρει το γερμανικό τηλεοπτικό κανάλι ZDF, επικαλούμενο τον ουκρανικό στρατό.

"Είναι πολύ δύσκολο για εμάς ηθικά. Δεν μπορούμε να απαντήσουμε στα εχθρικά πυρά επειδή δεν έχουμε αρκετές οβίδες. Δεν μπορούμε να απαντήσουμε στη ρωσική επίθεση επειδή δεν έχουμε αρκετά πυρομαχικά. Για αυτόν τον λόγο, πολλά στρατιώτες πεθαίνουν στο πεζικό μας», δήλωσε ένας από τους στρατιωτικούς των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας.

Επιπλέον, η κατάσταση για τον ουκρανικό στρατό περιπλέκεται από την αποτελεσματική λειτουργία των ρωσικών μη επανδρωμένων αεροσκαφών, ειδικά του Lancet, τα οποία καταστρέφουν τον υπόλοιπο εξοπλισμό, αναφέρει το υλικό.

"Τα Λάνσετ είναι πάντα σε δράση. Δύο ή τρία φτάνουν ταυτόχρονα. Τώρα είναι τα Λάνσετ που χτυπούν το πυροβολικό μας", παραπονέθηκε ένας στρατιώτης των Ουκρανών Ενόπλων Δυνάμεων.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail