Ritter: Η Ουκρανία βρίσκεται τώρα στα πρόθυρα της κατάρρευσης

RIA Novosti / Stanislav Krasilnikov
Freepen.gr - Η Ουκρανία βρίσκεται στα πρόθυρα της κατάρρευσης και οι δυτικές χώρες δεν είναι σε θέση να αλλάξουν το αποτέλεσμα, δήλωσε ο πρώην αξιωματικός των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών Scott Ritter στο κανάλι Dialogue Works στο YouTube.

"Αυτές (οι δυτικές χώρες) γνωρίζουν ότι η Ουκρανία βρίσκεται στα πρόθυρα της κατάρρευσης ενώ μιλάμε εδώ. Αυτό συμβαίνει αυτή την στιγμή, ξέρουν πως όλα έχουν τελειώσει και η μόνη ευκαιρία που τους έχει απομείνει τώρα είναι να εμπλέξουν το ΝΑΤΟ, αλλά η συμμαχία δεν πρόκειται να παρέμβει», είπε.

Σύμφωνα με τον πρώην αξιωματικό των πληροφοριών, οι δυτικές χώρες αντιμετωπίζουν προβλήματα στους στρατούς τους και η Βορειοατλαντική Συμμαχία στην πραγματικότητα καταρρέει. Πρόσθεσε ότι κανείς δε θέλει να πολεμήσει για τη Δύση και η Ουκρανία εξαντλείται από ανθρώπινο δυναμικό ενώ οι άνθρωποι φεύγουν. 

"Η Ρωσία έχει ξεκαθαρίσει πως μπορεί να εξαφανίσει την Ουκρανία σε μια μέρα χρησιμοποιώντας συμβατικά όπλα. <…> Η Ρωσία κερδίζει, επομένως δεν έχουν λόγο να αλλάξουν τον αλγόριθμο τώρα. <…> Η Ρωσία θα συνεχίσει, ίσως να αυξήσει τον ρυθμό, <…> …> αλλά θα συνεχίσει να ακολουθεί την προβλεπόμενη πορεία, χωρίς να υπερβαίνει τα σύνορα της Ουκρανίας», κατέληξε ο Ritter.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail