«Οι εκρήξεις του Nord Stream οδήγησαν σε μεγάλη εκπομπή αερίων του θερμοκηπίου»

Forsvaret/Rune Dyrholm
Freepen.gr - Οι τρομοκρατικές επιθέσεις στα Nord Streams προκάλεσαν μεγάλη ζημιά στο περιβάλλον όσον αφορά τις σημαντικές εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου, δήλωσε ο επικεφαλής της Επιτροπής Αγροτικής και Διατροφικής Πολιτικής της Sovfed, Alexander Dvoinikh.

"Σημειώνουμε ότι οι τρομοκρατικές ενέργειες κατά του συστήματος αγωγών φυσικού αερίου Nord Stream οδήγησαν σε σημαντικές εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου και προκάλεσαν σημαντική ζημιά στο περιβάλλον", δήλωσε ο Dvoinikh κατά τη διάρκεια συνεδρίασης της μόνιμης επιτροπής για τη βιώσιμη ανάπτυξη στην 148η Συνέλευση της Διακοινοβουλευτικής Ένωσης".

Ο γερουσιαστής σημείωσε πως, στο πλαίσιο της ενεργειακής ασφάλειας, "η προστασία των κρίσιμων υποδομών φυσικού αερίου είναι καθοριστικής σημασίας".

"Καλούμε τα κοινοβούλια να συμβάλουν στην προστασία των κρίσιμων ενεργειακών υποδομών και να συμπεριλάβουν το θέμα αυτό στο ψήφισμα (της συνέλευσης)", πρόσθεσε ο πολιτικός.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail