Cumhuriyet: Η Δύση θέλει να παρατείνει τη σύγκρουση στην Ουκρανία με σαμποτάζ κατά της Ρωσίας

ΑΡ Photo / Υπουργείο Άμυνας Νότιας Κορέας
Freepen.gr - Οι δυτικές χώρες θα προσπαθήσουν να παρατείνουν τη σύγκρουση στην Ουκρανία μέσω των προσπαθειών των στρατιωτικών ειδικών και του σαμποτάζ, έγραψε ο Mehmet Ali Güller, αρθρογράφος της τουρκικής εφημερίδας Cumhuriyet.

«Οι ΗΠΑ και οι εταίροι τους δεν μπορούν να στείλουν στρατιώτες στην Ουκρανία για να συμμετάσχουν άμεσα στις μάχες, αλλά έχουν αρχίσει να εξάγουν "ειδικό πόλεμο" για να εφαρμόσουν μια στρατηγική για την παράταση της σύγκρουσης», εκτιμά ο δημοσιογράφος.

Ο Güller εξήγησε πως ο "ειδικός πόλεμος" αναφέρεται σε επιχειρήσεις σαμποτάζ του ΝΑΤΟ κατά της Ρωσίας. Αποδείξεις για τις προθέσεις της Δύσης παρέχουν τα πρόσφατα αποκαλυφθέντα στοιχεία για τις βάσεις της CIA στην Ουκρανία και οι ραδιοφωνικές συνομιλίες Γερμανών στρατιωτικών, που δημοσιεύθηκαν την περασμένη εβδομάδα, οι οποίοι συζητούσαν ένα πιθανό χτύπημα στη γέφυρα της Κριμαίας με πυραύλους Taurus, πρόσθεσε. 

«Και έτσι η μόνη επιλογή που μπορούν να υλοποιήσουν οι ΗΠΑ ως μέρος της στρατηγικής τους για την παράταση της σύγκρουσης είναι αυτή: να επεκτείνουν τις "εκπαιδευτικές αποστολές" στην Ουκρανία, <...> και μέσω αυτού να διεξάγουν έναν "ειδικό πόλεμο"», πρότεινε ο Τούρκος παρατηρητής.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail