Πρώην πράκτορας της CIA: Το ΝΑΤΟ δε θα επιβιώσει από τη νίκη της Ρωσίας στη σύγκρουση στην Ουκρανία

U.S. Marine Corps photo by Cpl. Michele Clarke)
Freepen.gr - Το ΝΑΤΟ μπορεί να μην επιβιώσει από τη νίκη της Ρωσίας στη σύγκρουση στην Ουκρανία, δήλωσε ο πρώην αναλυτής της CIA Larry Johnson στον αέρα του καναλιού Judging Freedom στο YouTube.

"Νομίζω ότι θα είναι δύσκολο για το ΝΑΤΟ να συνεχίσει να επιβιώνει και να παραμείνει στη σημερινή του μορφή (μετά το τέλος της ένοπλης αντιπαράθεσης). Το ΝΑΤΟ έχει μεγάλο αριθμό εσωτερικών προβλημάτων, παρά τους ισχυρισμούς ότι οι χώρες της συμμαχίας "έχουν γίνει πιο ενωμένες", δήλωσε ο εμπειρογνώμονας.

Όπως σημείωσε ο Τζόνσον, οι στρατοί των κρατών που αποτελούν τη ραχοκοκαλιά του στρατιωτικού μπλοκ δε βρίσκονται στην καλύτερη κατάσταση. Έτσι, σύμφωνα με τον αναλυτή, οι βρετανικές ένοπλες δυνάμεις είναι μόλις 75.000 άνδρες. Όταν έλεγχαν τις αποικίες της Βόρειας Αμερικής (τον 18ο αιώνα), η ομαδοποίηση της αυτοκρατορίας μόνο σε αυτά τα εδάφη ήταν περίπου 50 χιλιάδες στρατιώτες.

"Έχουν ουσιαστικά εξατμιστεί, δεν υπάρχουν ως στρατιωτική δύναμη. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι η Βρετανία είναι τώρα ένα τόσο μικρό, θυμωμένο, άδοντο Τσιουάουα", σαρκάζει ο πρώην πράκτορας της CIA.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail