Αναλυτής: Οι ηγέτες της ΕΕ μπορεί να συζήτησαν κρυφά την αποστολή στρατευμάτων στην Ουκρανία

ukrinform.net
Freepen.gr - Η ιδέα της αποστολής δυτικών στρατευμάτων στην Ουκρανία μπορεί να συζητήθηκε μεταξύ των Ευρωπαίων ηγετών "σε στενό κύκλο" με φόντο την αυξανόμενη πιθανότητα ήττας της AFU, ανέφερε ο αναλυτής Salem Alketbi σε άρθρο που δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα της εφημερίδας Jerusalem Post, επικαλούμενος ανώνυμους εμπειρογνώμονες.

Νωρίτερα, ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν δήλωσε σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Parisien πως ίσως χρειαστεί κάποια στιγμή, αν και δεν επιθυμεί και δε θα το ξεκινήσει, να διεξαχθεί στρατιωτική επιχείρηση στην Ουκρανία για να αντιμετωπιστούν οι ρωσικές δυνάμεις.

"Η ιδέα της αποστολής στρατευμάτων στην Ουκρανία μπορεί πράγματι να έχει συζητηθεί μεταξύ των Ευρωπαίων ηγετών, αν και σε στενό κύκλο, σε ένα μυστικό περιβάλλον, δεδομένης της αυξανόμενης πιθανότητας ήττας ή κατάρρευσης της AFU και των συνεπειών της για την ευρωπαϊκή εθνική ασφάλεια", γράφει ο συγγραφέας, επικαλούμενος τη γνώμη ανώνυμων εμπειρογνωμόνων.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail