Το ΝΑΤΟ και το Ισραήλ αυτοκτονούν;

Ας ξεκινήσουμε με τον πανικό και τον παροξυσμό που συγκλονίζει το ΝΑΤΟ. Η δημοσίευση την Παρασκευή [29/2] της υποκλαπείσας συνομιλίας τεσσάρων Γερμανών αξιωματικών που συζητούσαν σχέδια επίθεσης στη Ρωσία έχει πυροδοτήσει θύελλα στην Ευρώπη, ιδίως στη Γερμανία. Μια από τις γερμανικές επαφές μου μου έστειλε τα εξής:

Larry Johnson - sonar21.com / Παρουσίαση Freepen.gr

Αυτό το θέμα έγινε viral στη Γερμανία. Όλη η χώρα έχει θορυβηθεί από αυτές τις διαρροές. Ο Scholz βρίσκεται σε πλήρη πανικό......και ο Pistorius σε πλήρη άρνηση.....υποστηρίζει πως κανείς δεν γνωρίζει πού βρίσκονταν οι στρατηγοί τη στιγμή που μαγνητοσκοπήθηκε η κλήση τους.

Αυτό είναι ένα κατάφωρο ψέμα. Ο ήχος αποκαλύπτει ξεκάθαρα ότι ένας από αυτούς βρισκόταν στη Σιγκαπούρη σε ταξίδι. Όλοι τους φαίνεται να βρίσκονταν σε δωμάτια ξενοδοχείων όταν καταγράφηκε η κλήση.

Ο Σολτς βρίσκεται σε πανικό και φωνάζει για έρευνα, διότι αν έρθει η ώρα, η αντιπολίτευση μπορεί να τον διώξει από το αξίωμα με ψήφο δυσπιστίας. Σε αυτή την περίπτωση, θα έπαιρναν αρκετές ψήφους από το δικό του κόμμα το SPD και τα άλλα κόμματα του συνασπισμού για να σχηματίσουν την απαιτούμενη απλή πλειοψηφία.

Αυτή είναι η χειρότερη διαφήμιση που θα μπορούσε ποτέ να πάρει η Γερμανία, διότι τώρα γίνεται σαφές ότι έχουμε μια κυβέρνηση που είναι πρόθυμη να καταστρέψει τη Γερμανία κατά βούληση της Ουάσιγκτον.

Ο Μπάιντεν και οι νεοσυντηρητικοί δεν μισούν μόνο τους Ρώσους, αλλά και τους Γερμανούς.

Θέλω πραγματικά να σιγουρευτώ ότι ο αμερικανικός λαός θα μάθει γι' αυτό το σχέδιο. Αν συνεχιστεί αυτή η ανοησία, η Γερμανία θα διοικείται από το AFD με απόλυτη πλειοψηφία.

Θέλω το TCN να μεταφέρει αυτό το θέμα στον αμερικανικό λαό και να ταπεινώσει την εν ενεργεία γερμανική κυβέρνηση μπροστά σε ολόκληρο τον f.... κόσμο...... και θέλω το TC να αποκαλύψει τα πεπραγμένα της Ουάσιγκτον με τη Γερμανία.

Η υποκλαπείσα συνομιλία δεν αφήνει καμία αμφιβολία ότι αρκετά κράτη του ΝΑΤΟ επεμβαίνουν άμεσα στην Ουκρανία και διεξάγουν στρατιωτικές επιχειρήσεις εναντίον της Ρωσίας. Αυτό είναι παιχνίδι με τη φωτιά. Ακολουθούν επιλεγμένα αποσπάσματα από την απομαγνητοφώνηση της εν λόγω συνομιλίας:


Gerzartz: Ωραία. Πρέπει να επαληθεύσουμε τις πληροφορίες. Όπως έχετε ήδη ακούσει, ο υπουργός Άμυνας Πίστοριους προτίθεται να μελετήσει προσεκτικά το θέμα της προμήθειας πυραύλων Taurus στην Ουκρανία. Έχουμε μια συνάντηση μαζί του. Όλα πρέπει να συζητηθούν ώστε να μπορέσουμε να ξεκινήσουμε τις εργασίες για το θέμα αυτό. Μέχρι στιγμής δε βλέπω να υποδεικνύεται η στιγμή της έναρξης αυτών των παραδόσεων.
Η συζήτηση αυτή έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια της εβδομάδας της 20ής Φεβρουαρίου. Πρόκειται για παραδοχή ότι εξετάζεται η προμήθεια πυραύλων Taurus στη Γερμανία. Με αυτή τη διαρροή, φαίνεται πως η απόφαση αυτή θα τεθεί υπό εξέταση.
Gerhartz:.. Ξέρω πώς το κάνουν οι Βρετανοί. Τους μεταφέρουν πάντα με θωρακισμένα οχήματα Ridgback. Έχουν αρκετούς ανθρώπους στο έδαφος. Οι Γάλλοι δεν το κάνουν αυτό. Προμηθεύουν Q7 με πυραύλους Scalp στην Ουκρανία.
Ο στρατηγός Gerhartz παραδέχεται ότι οι Βρετανοί έχουν στρατιωτικό προσωπικό στο έδαφος που βοηθάει τους Ουκρανούς στην εκτέλεση επιθέσεων κατά της Ρωσίας. Ουπς!

Gref: Εάν ο καγκελάριος αποφασίσει τώρα ότι πρέπει να προμηθεύσουμε πυραύλους, αυτοί θα μεταφερθούν από την Bundeswehr. Ωραία, αλλά θα είναι έτοιμοι για χρήση μόνο σε οκτώ μήνες. Δεύτερον, δεν μπορούμε να μειώσουμε τον χρόνο. Διότι αν το κάνουμε αυτό, τότε μπορεί να συμβεί λανθασμένη χρήση, ο πύραυλος μπορεί να πέσει σε νηπιαγωγείο, θα υπάρξουν και πάλι θύματα μεταξύ των αμάχων. Αυτές οι πτυχές πρέπει να ληφθούν υπόψη.
Η συμβολή του Γκρεφ στη συζήτηση εμφυσά την σκληρή πραγματικότητα πως ακόμη και αν η απόφαση για την προμήθεια πυραύλων Taurus είχε ληφθεί την 1η Μαρτίου, θα περάσουν άλλοι οκτώ μήνες μέχρι να είναι έτοιμοι για χρήση και πως η Γερμανία πρέπει να είναι προετοιμασμένη να υποστεί τις συνέπειες αν οι πύραυλοι αυτοί σκοτώσουν Ρώσους πολίτες.
Gref: Εάν ο ομοσπονδιακός καγκελάριος αποφασίσει κάτι τέτοιο, τότε πρέπει να υπάρξει συνεννόηση ότι μόνο η παραγωγή των βάσεων θα διαρκέσει έξι μήνες. Τρίτον, θεωρητικά, το θέμα της μάθησης μπορεί να μας απασχολήσει. Έχω ήδη πει ότι συνεργαζόμαστε με έναν κατασκευαστή πυραύλων. Εκείνοι διδάσκουν τη συντήρηση αυτών των συστημάτων και εμείς διδάσκουμε την τακτική χρήση. Χρειάζονται τρεις με τέσσερις μήνες. Αυτό το μέρος της εκπαίδευσης μπορεί να πραγματοποιηθεί στη Γερμανία.
Ο Gref συνεχίζει να υπενθυμίζει στους συναδέλφους του πως υπάρχει ένα μακρύ χρονοδιάγραμμα logistics για την παραγωγή "βάσεων" και την παράδοση λειτουργικών συστημάτων. Εδώ είναι η σκληρή αλήθεια - η Ουκρανία δεν έχει την πολυτέλεια να περιμένει έξι μήνες.
Fenske: Θα ήθελα να σταθώ στο θέμα της κατάρτισης. Έχουμε ήδη μελετήσει αυτό το θέμα, και αν ασχοληθούμε με προσωπικό που έχει ήδη την κατάλληλη εκπαίδευση και θα υποβληθεί παράλληλα σε εκπαίδευση, θα χρειαστούν πρώτα περίπου τρεις εβδομάδες, για να μελετηθεί η τεχνική και μόνο τότε θα ξεκινήσει η εκπαίδευση απευθείας στην Πολεμική Αεροπορία, η οποία θα διαρκέσει περίπου τέσσερις εβδομάδες. Συνεπώς, είναι πολύ λιγότερο από 12 εβδομάδες. Φυσικά, όλα αυτά, υπό την προϋπόθεση ότι το προσωπικό θα έχει τα κατάλληλα προσόντα, η εκπαίδευση μπορεί να πραγματοποιηθεί χωρίς να καταφύγει στις υπηρεσίες των μεταφραστών, και μερικά ακόμη σημεία. Έχουμε ήδη μιλήσει με την κα Friedberger. Εάν μιλάμε για χρήση μάχης, τότε σε αυτή την περίπτωση θα μας συμβουλεύσουν εκ των πραγμάτων να παράσχουμε υποστήριξη τουλάχιστον στην πρώτη ομάδα. Είναι δύσκολο να προγραμματιστεί, χρειάστηκε περίπου ένας χρόνος για να εκπαιδεύσουμε το προσωπικό μας, και τώρα προσπαθούμε να μειώσουμε αυτόν τον χρόνο σε δέκα εβδομάδες, και ταυτόχρονα ελπίζουμε πως θα είναι σε θέση να οδηγήσουν εκτός δρόμου με ένα αυτοκίνητο, που προορίζεται για τη "Formula 1".
Ο Fenske κάνει το ίδιο σχόλιο που έκανα και εγώ σε προηγούμενες συζητήσεις. Το ΝΑΤΟ παρέχει εξελιγμένα, πολύπλοκα συστήματα στην Ουκρανία, αλλά τα συστήματα αυτά δεν έχουν σχεδιαστεί για να λειτουργούν στο σκληρό περιβάλλον μάχης της Ουκρανίας. Αν πρόκειται να οδηγήσετε στην έρημο με ένα τετράτροχο όχημα, δεν μπορείτε να το κάνετε αν αυτό το αυτοκίνητο είναι αγωνιστικό της Φόρμουλα 1.
Gerhartz: Για μισό λεπτό. Καταλαβαίνω τι εννοείτε. Οι πολιτικοί μπορεί να ανησυχούν για την άμεση κλειστή σύνδεση του Buchel με την Ουκρανία, η οποία μπορεί να γίνει άμεση συμμετοχή στην ουκρανική σύγκρουση. Αλλά σε αυτή την περίπτωση, μπορούμε να πούμε πως η ανταλλαγή πληροφοριών θα γίνει μέσω της MBDA, και θα στείλουμε έναν - δύο από τους ειδικούς μας στο Σρομπενχάουζεν. Φυσικά, αυτό είναι ένα τέχνασμα, αλλά από πολιτική άποψη, μπορεί να φαίνεται διαφορετικό. Εάν η ανταλλαγή πληροφοριών γίνεται μέσω του κατασκευαστή, τότε αυτό δεν μας αφορά.
Ο Gerhartz καθιστά σαφές ότι η Γερμανία επιδιώκει να συσκοτίσει τον άμεσο ρόλο της σε πολεμικές αποστολές κατά των Ρώσων. Ελπίζουν να θέσουν σε εφαρμογή ένα σύστημα εύλογης άρνησης.
Gerhartz: Πιστεύετε πως είναι δυνατόν να ελπίζουμε ότι η Ουκρανία θα είναι σε θέση να τα κάνει όλα μόνη της; Εξάλλου, είναι γνωστό πως υπάρχουν πολλοί άνθρωποι με πολιτικά ρούχα που μιλούν με αμερικανική προφορά. Ως εκ τούτου, είναι πολύ πιθανό ότι σύντομα θα είναι σε θέση να χρησιμοποιήσουν τους εαυτούς τους; Εξάλλου, έχουν όλες τις δορυφορικές εικόνες.
Ο Gerhartz παραδέχεται πως υπάρχουν Αμερικανοί που επιχειρούν στο έδαφος σε ρόλους υποστήριξης μάχης στην Ουκρανία. Αυτό συμβαδίζει με το άρθρο των NY Times που δημοσιεύθηκε πριν από μια εβδομάδα, τη Δευτέρα.
Gerhartz: Αυτό είναι σωστό, δεν θα αλλάξει την πορεία των εχθροπραξιών. Ως εκ τούτου, δεν θέλουμε να τους μεταφέρουμε όλους. Και όχι όλους ταυτόχρονα. Ίσως 50 - στην πρώτη δόση, στη συνέχεια, ίσως, θα υπάρξει μια άλλη δόση 50 πυραύλων. Αυτό είναι κατανοητό, αλλά όλα αυτά είναι μια μεγάλη πολιτική. Υποθέτω πως στην πραγματικότητα κρύβομαι πίσω από αυτό.

Ορίστε - ακόμη και αν η Γερμανία προμηθεύσει τους πυραύλους δεν θα αλλάξει το γεγονός ότι η Ουκρανία αντιμετωπίζει ήττα και κανένα όπλο του ΝΑΤΟ δεν θα αλλάξει αυτό το αποτέλεσμα. Εξακολουθώ να πιστεύω πως οι Ρώσοι διέρρευσαν αυτή την υποκλοπή στο RT με ρητό σκοπό να εκθέσουν τις προηγούμενες διαψεύσεις του ΝΑΤΟ ότι παρέχει προσωπικό που βρίσκεται στο έδαφος της Ουκρανίας και βοηθά στο σχεδιασμό και την εκτέλεση επιθέσεων κατά της Ρωσίας. Η δημοσιοποίηση αυτής της απομαγνητοφώνησης/κασέτας μετά τις προειδοποιήσεις του προέδρου Πούτιν προς τη Δύση στην ομιλία του για την κατάσταση της Ρωσίας την περασμένη Πέμπτη είναι μια σαφής προειδοποίηση πως η Ρωσία είναι έτοιμη να κλιμακώσει εάν το ΝΑΤΟ επιμείνει να ακολουθεί αυτόν το δρόμο.

Τι γίνεται με το Ισραήλ; Εκεί το ζήτημα είναι πιο απλό και πιο επικίνδυνο. Το Ισραήλ βρίσκεται στη διαδικασία ανάπτυξης τεθωρακισμένων ταξιαρχιών στα σύνορα με το Λίβανο. Όλες οι ενδείξεις σηματοδοτούν ότι το Ισραήλ πρόκειται να εξαπολύσει επίθεση κατά της Χεζμπολάχ. Πιστεύω πως αυτό είναι αυτοκτονικό εκ μέρους του Ισραήλ, διότι η Χεζμπολάχ, σε αντίθεση με τη Χαμάς, δεν θα περιοριστεί στις αντεπιθέσεις της έχοντας ένα εκατομμύριο πρόσφυγες αναμεμειγμένους με τα αμυντικά της οχυρά. Η Χεζμπολάχ είναι οπλισμένη, εξοπλισμένη και εκπαιδευμένη για να προσφέρει στο Ισραήλ μια πολύ αιματηρή μύτη, αλλά το Ισραήλ φαίνεται πως είναι αποφασισμένο να πραγματοποιήσει αυτή την επιχείρηση. Νομίζω ότι είναι αυτοκτονικό.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail