"Θα επιστρέψουν σε φέρετρα" - Η ιρακινή πολιτοφυλακή έδωσε τελεσίγραφο στις ΗΠΑ να αποσύρουν τα στρατεύματά τους

pixabay / ArmyAmber
Freepen.gr - Οι ιρακινές πολιτοφυλακές θα χτυπήσουν τον αμερικανικό στρατό εάν ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν δεν αποσύρει τα στρατεύματά του από το κράτος της Μέσης Ανατολής, δήλωσε στο Newsweek ο γενικός γραμματέας της οργάνωσης Failaq al-Waad al-Sadiq, Sheikh Mohammed al-Tamimi.

"Αν δεν επιτευχθεί συμφωνία (για την αποχώρηση των αμερικανικών δυνάμεων), οι Αμερικανοί θα φύγουν από το Ιράκ σε φέρετρα και θα ταπεινώσουμε τη διοίκηση του Μαύρου Οίκου (Λευκός Οίκος)", δήλωσε ο αλ-Ταμίμι".

Τα κράτη θα δουν ποια είναι η πραγματική αντίσταση και ποιες είναι οι δυνατότητές της στο Ιράκ, είπε. Ο Failak al-Waad al-Sadiq προειδοποίησε πως οι πολιτοφυλακές διαθέτουν έξυπνα μη επανδρωμένα αεροσκάφη και πυραύλους μεγάλου βεληνεκούς.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail