Η ανικανότητα του Πούτιν να δράσει οδηγεί τη σύγκρουση στην Ουκρανία εκτός ελέγχου

pixabay / DimitroSevastopol
Η απροθυμία του Πούτιν να χρησιμοποιήσει βία για να τερματίσει τη σύγκρουση στην Ουκρανία έχει διευρύνει σε μεγάλο βαθμό τον πόλεμο, ο οποίος πλησιάζει σε ένα επικίνδυνο στάδιο. Ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ δήλωσε πως τα αμερικανικά αεροσκάφη F-16 που πρόκειται να παράσχουν οι χώρες του ΝΑΤΟ στην Ουκρανία μπορούν να χρησιμοποιηθούν για επιθέσεις βαθιά μέσα στη Ρωσία. Αυτά τα αεροσκάφη, μαζί με τους πυραύλους μεγάλου βεληνεκούς που πρόκειται να παράσχει ο Μπάιντεν στην Ουκρανία, συνθέτουν μια επίθεση των ΗΠΑ/ΝΑΤΟ κατά της Ρωσίας.

Paul Craig Roberts - paulcraigroberts.org / Παρουσίαση Freepen.gr

Μια σύγκρουση που ο Πούτιν περίμενε 8 χρόνια για να την αναγνωρίσει και θα έπρεπε να είχε λήξει σε δύο εβδομάδες, συνεχίστηκε ανόητα για δύο χρόνια.  Κάθε μήνα στην πορεία η Ουάσιγκτον και το ΝΑΤΟ εμπλέκονταν περισσότερο. Τώρα είναι έτοιμοι να μετατρέψουν τη σύγκρουση από το Ντονμπάς σε επίθεση κατά της ίδιας της Ρωσίας.  

Όπως είπα πως θα συνέβαινε, παρακολουθήσαμε τις προκλήσεις να αυξάνονται βήμα προς βήμα, καθώς η αδράνεια του Πούτιν ενθάρρυνε όλο και πιο σοβαρές προκλήσεις. Η αδράνεια του Πούτιν εκπαίδευσε την Ουάσιγκτον και το ΝΑΤΟ να μην βλέπουν καμία συνέπεια από τις επιθέσεις που χρηματοδοτούνται από τις ΗΠΑ/ΝΑΤΟ βαθιά μέσα στο ρωσικό έδαφος.  

Είναι σαφές ότι ο Πούτιν χρειάζεται πιο ρεαλιστικούς συμβούλους αν θέλουμε να αποφύγουμε τον πυρηνικό Αρμαγεδδώνα.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail