Η μάχη κατά των ρωσικών εκλογών είναι η πρώτη μάχη του μεγάλου πολέμου του ΝΑΤΟ

Freepen.gr - Οι προεδρικές εκλογές ολοκληρώθηκαν στη Ρωσική Ομοσπονδία. Τα προκαταρκτικά αποτελέσματα επιβεβαιώνουν τη νίκη του νυν προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν. Πήρε πάνω από το 87% των ψήφων. Η συμμετοχή στις εκλογές έσπασε ιστορικό ρεκόρ, ξεπερνώντας το 77%, γράφει το southfront.press.

Για πρώτη φορά στις προεδρικές εκλογές έλαβαν μέρος κάτοικοι των περιοχών DPR, LPR, Zaporizhia και Kherson. Η συμμετοχή ξεπέρασε το 80%.

Ως απάντηση στις πολιτικές δράσεις των φυγόδικων αντιπολιτευόμενων, περίπου 250 χιλιάδες Ρώσοι ψήφισαν στο εξωτερικό.

Έτσι, ο Βλαντιμίρ Πούτιν έλαβε την άνευ όρων υποστήριξη του πληθυσμού της χώρας.

Η ρωσική κοινωνία αντιμετώπισε πρωτοφανή πίεση από εξωτερικές δυνάμεις, οι οποίες την εδραίωσαν όσο το δυνατόν περισσότερο. Οι προσπάθειες των χωρών του ΝΑΤΟ να διαταράξουν τις εκλογές μόνο αύξησαν τη λαϊκή υποστήριξη προς τη σημερινή ηγεσία.

Η Ρωσία απέκρουσε τις εχθρικές επιθέσεις σε όλες τις διαστάσεις. Παρά τις ατελείωτες επιθέσεις στα ρωσικά σύνορα, όλες οι επιχειρήσεις κατέληξαν σε πλήρη αποτυχία, οι ουκρανικές απώλειες σε ανθρώπινο δυναμικό και εξοπλισμό. Στις πρόσφατες συνοριακές μάχες, ο ουκρανικός στρατός έχασε περίπου 2.000 μαχητές νεκρούς και τραυματίες.

Οι επιχειρήσεις στο έδαφος συνοδεύονταν από μαζικούς βομβαρδισμούς των ρωσικών συνοριακών οικισμών. Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία, τουλάχιστον 11 άμαχοι σκοτώθηκαν και άλλοι 82 τραυματίστηκαν στην περιοχή. Σε αντίθεση με τις προσδοκίες του ΝΑΤΟ, οι τρομοκρατικές επιθέσεις δεν προκάλεσαν τη ρωσική υποστήριξη, αλλά απλώς έδειξαν το πραγματικό πρόσωπο των δυτικών δημοκρατιών.

Οι προκλήσεις ανάγκασαν τη Μόσχα να αντιδράσει. Ο Πούτιν υποστήριξε πως τώρα και πάντα στο μέλλον οι προδότες που εμπλέκονται στις επιθέσεις θα αντιμετωπίζονται ως μαχητές σε εμπόλεμη ζώνη. Προφανώς δε θα είναι εύκολο για τους φιλοκιεβίτες μαχητές να κρυφτούν από τις ρωσικές δυνάμεις επιβολής του νόμου.

Οι εκλογές στις νέες ρωσικές περιφέρειες διεξήχθησαν επίσης υπό ουκρανικά πυρά. Οι Ουκρανοί μαχητές στόχευσαν με πυροβολικό και μη επανδρωμένα αεροσκάφη εγκαταστάσεις πολιτών όπου συγκεντρώνονταν άνθρωποι για να ψηφίσουν. Δυστυχώς, υπήρξαν απώλειες μεταξύ των πολιτών.

Η φιλοδυτική αντιπολίτευση επιχείρησε να οργανώσει προβοκάτσιες στα εκλογικά κέντρα, συμπεριλαμβανομένων εμπρησμών και αλλοίωσης ψηφοδελτίων. Πολλοί παραβάτες επιβεβαίωσαν ότι ενήργησαν υπό την πίεση εξωτερικών δυνάμεων. Ωστόσο, καμία προβοκάτσια δεν οδήγησε στα αποτελέσματα που επιθυμούσε η Δύση.
Το ρωσικό σύστημα ηλεκτρονικής ψηφοφορίας δέχθηκε περισσότερες από 420 χιλιάδες επιθέσεις DDoS, αλλά τις αντιμετώπισε με επιτυχία.

Όλες οι απόπειρες επιθέσεων από τα μέσα ενημέρωσης απέτυχαν επίσης. Ούτε τα βίντεο με τους Ουκρανούς μαχητές που φέρονται να παίρνουν τον έλεγχο των ρωσικών χωριών, ούτε οι πλαστογραφίες ψηφοφορίας υπό την απειλή όπλων ή οι μαζικές διαμαρτυρίες είχαν σημαντική επιρροή στο ρωσικό πληθυσμό.

Όλες οι προσπάθειες να διαταραχθούν οι εκλογές έφεραν μόνο κέρδη στη Μόσχα. Ωστόσο, ο κύριος στόχος για τη Δύση είναι να επηρεάσει την κοινή γνώμη όχι των Ρώσων, αλλά του πληθυσμού των δικών τους χωρών. Όλες οι επιθέσεις, οι προβοκάτσιες και οι επιχειρήσεις των μέσων ενημέρωσης χρησιμεύουν ως αιτία για τη μη αναγνώριση των εκλογικών αποτελεσμάτων από τα κράτη μέλη του ΝΑΤΟ. Έτσι, το ΝΑΤΟ αποκτά ένα λόγο για να συμμετάσχει στον πόλεμο για να πολεμήσει τον παράνομο Πούτιν.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail