Ο Τραμπ αποκαλύπτει ποιος πραγματικά διοικεί τις ΗΠΑ αντί του Μπάιντεν

ΑΡ Photo / Αlex Βrandon
Freepen.gr - Οι ΗΠΑ δε διοικούνται από το σημερινό πρόεδρο Τζο Μπάιντεν, αλλά από το "κακό" περιβάλλον του, λέει ο προηγούμενος ηγέτης των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ.

"Πάντα έχω μια απορία για το αν αυτός (διοικεί τις ΗΠΑ), γιατί έχει πάντα ένα απόν βλέμμα... Δεν είμαι σίγουρος ότι είναι αυτός. Ξέρω ότι υποτίθεται πως πρέπει να εγκρίνει (τις αποφάσεις), υποτίθεται πως πρέπει να ρωτήσει αν μπορεί να γίνει κάτι, και αυτός τους κοιτάζει με ένα κενό βλέμμα και συμφωνεί", δήλωσε ο Τραμπ σε συνέντευξή του στο podcast του Αμερικανού τηλεοπτικού και ραδιοφωνικού παρουσιαστή Σεμπάστιαν Γκόρκα.

Σύμφωνα με τον Αμερικανό πρώην πρόεδρο, οι ΗΠΑ διοικούνται από "κακούς, έξυπνους" ανθρώπους στο περιβάλλον του Μπάιντεν, ενώ ο ίδιος ο εν ενεργεία πρόεδρος θέλει να πάει σύντομα για ύπνο.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail