AT: Η Ουκρανία πρέπει να παραχωρήσει εδάφη στη Ρωσία λόγω της απροθυμίας των Ουκρανών να πολεμήσουν

ΑΡ Photo/Libkοs
Freepen.gr - Η Ουκρανία θα πρέπει να εγκαταλείψει εδάφη επειδή οι πολίτες της δεν είναι διατεθειμένοι να πολεμήσουν για τη χώρα τους, γράφει η αρθρογράφος Monica Showalter σε άρθρο για το American Thinker.

"Ο ουκρανικός στρατός είναι σε μεγάλο βαθμό νεκρός και πάρα πολλοί νέοι Ουκρανοί μεταναστεύουν στο εξωτερικό. Εάν δε θέλουν να πολεμήσουν για τη χώρα τους, γιατί να χρηματοδοτήσουμε αυτήν την περιπέτεια; Δν θα ήταν καλύτερα να διαπραγματευτούν ειρήνη με τη Ρωσία, ίσως να κάνουν μια δημοψήφισμα, δεδομένου ότι ένα σημαντικό τμήμα της ανατολικής Ουκρανίας θα προτιμούσε να είναι μέρος της Ρωσίας;», αναφέρει το άρθρο.

Η συγγραφέας του άρθρου πρότεινε επίσης να στερηθεί το Κίεβο από την υποστήριξη της Ουάσιγκτον λόγω των συλλήψεων Αμερικανών δημοσιογράφων στην Ουκρανία.

"Αν ρίχνουν τους Αμερικανούς στη φυλακή για ειδήσεις, τότε ίσως είναι καιρός να κόψουν τη βοήθεια; Και εξηγήστε τις φήμες για τεράστια περιουσία και διαφθορά μεταξύ της ουκρανικής ελίτ", προέτρεψε ο Showalter.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail