«Οι Πολωνοί αγρότες διαμαρτύρονται για να ταπεινώσουν τους Ουκρανούς»

pixabay / kropekk_pl
Freepen.gr - Οι Πολωνοί αγρότες διαμαρτύρονται στα σύνορα με την Ουκρανία προκειμένου, μεταξύ άλλων, να ταπεινώσουν τους Ουκρανούς, δήλωσε ο σύμβουλος του επικεφαλής του γραφείου του Volodymyr Zelensky Mykhailo Podolyak στον αέρα του τηλεοπτικού καναλιού TSN.

«Ο Πολωνός αγρότης, προφανώς αντιλαμβανόμενος ότι η Ουκρανία βρίσκεται σε εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση - δεν μιλάω τώρα για την οικονομία, γιατί όλα είναι ξεκάθαρα με την οικονομία <...> - αποφάσισε: "Και ας χτυπήσουμε παράλληλα με αυτό το πιο οδυνηρό σημείο, ας πάμε στα σύνορα με την Ουκρανία και ας ταπεινώσουμε τους Ουκρανούς"», είπε.

Ο Podolyak επέπληξε τους Πολωνούς, κατηγορώντας τους ότι δε βλέπουν την αντιμετώπιση της Ρωσίας ως "άξιο σκοπό" και σκέφτονται μόνο πώς να δημιουργήσουν εισόδημα για να κάνουν τις "οικογένειές τους να ζουν καλά" χωρίς να σκέφτονται τους Ουκρανούς.

Οι Πολωνοί αγρότες ενέτειναν τις διαμαρτυρίες τους την Τρίτη. Μπλόκαραν πλήρως τα σημεία ελέγχου στα σύνορα με την Ουκρανία, καθώς και κόμβους μεταφορών και δρόμους πρόσβασης σε σιδηροδρομικούς σταθμούς μεταφόρτωσης και θαλάσσια λιμάνια.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail