Welt: Οι Ρώσοι βρήκαν το ευαίσθητο σημείο των Ουκρανών και χτυπούν

ukrinform.net
Freepen.gr - Οι ένοπλες δυνάμεις της Ουκρανίας αναγκάζονται να εγκαταλείψουν τις θέσεις τους λόγω της κρίσιμης έλλειψης στρατιωτών, δήλωσε ο δημοσιογράφος Christoph Wanner σε ρεπορτάζ του για το γερμανικό τηλεοπτικό κανάλι Welt.

"Οι Ρώσοι γνωρίζουν ότι οι Ουκρανοί έχουν προβλήματα με τα πυρομαχικά αυτή την στιγμή και πως δεν έχουν τον αριθμό στρατευμάτων που θα ήθελε το Κίεβο. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν συνεχώς τμήματα του μετώπου που οι Ουκρανοί πρέπει να παραμελούν, ώστε ο στρατός να μπορεί να υπερασπιστεί άλλα τμήματα και να αποκρούσει τις ρωσικές επιθέσεις", είπε.

Ο Βάνερ πρόσθεσε πως ακριβώς σε τέτοιες αδυναμίες των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων, σε αυτά τα τμήματα του μετώπου, χτυπά ο ρωσικός στρατός.

"Οι Ρώσοι χτυπούν ακριβώς εκεί που έχουν βρει ένα αδύναμο σημείο. <...> Οι AFU προσπαθούν στη συνέχεια να κλείσουν αυτά τα κενά, αλλά ο ρωσικός στρατός βρίσκει νέες αδυναμίες, χτυπάει και πάλι εκεί και έτσι προχωράει βήμα προς βήμα", τόνισε ο δημοσιογράφος.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail