Τα πρώτα απόνερα: Η Suzuki διέκοψε τις εργασίες στο εργοστάσιό της στην Ουγγαρία λόγω της κατάστασης στην Ερυθρά Θάλασσα

RIA Novosti / Ilya Pitalev
Freepen.gr - Η ιαπωνική αυτοκινητοβιομηχανία Suzuki ανακοίνωσε την αναστολή για μία εβδομάδα του εργοστασίου συναρμολόγησης αυτοκινήτων της στην Ουγγαρία λόγω καθυστερήσεων στην προμήθεια εξαρτημάτων εν μέσω της κατάστασης στην Ερυθρά Θάλασσα, μετέδωσε την Τρίτη το πρακτορείο ειδήσεων Kyodo.

Αναφέρεται πως οι εργασίες στο εργοστάσιο ανεστάλησαν από τις 15 Ιανουαρίου έως τις 21 Ιανουαρίου.

Το πρακτορείο προσθέτει επίσης ότι τα προβλήματα υλικοτεχνικής υποστήριξης στην Ερυθρά Θάλασσα έχουν οδηγήσει σε καθυστερήσεις στις παραδόσεις, ιδίως, των κινητήρων για αυτοκίνητα Suzuki.

Στα μέσα Νοεμβρίου, το σιιτικό παραστρατιωτικό κίνημα Ansar Allah (που κυβερνά τη βόρεια Υεμένη άρχισε να επιτίθεται σε πλοία που συνδέονται με το Ισραήλ στην Ερυθρά Θάλασσα ως ένδειξη υποστήριξης προς τους Παλαιστινίους στη Λωρίδα της Γάζας, προκαλώντας απότομη μείωση της ναυτιλιακής κίνησης μέσω του Σουέζ.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail