"Τα πάντα καταστράφηκαν" - Τα χτυπήματα της Ρωσίας στο Κίεβο υπονόμευσαν δύο εγκαταστάσεις Patriot

 U.S. Army
Freepen.gr - Η Δύση είναι σοκαρισμένη από τα ρωσικά πυραυλικά πλήγματα σε στρατηγικές τοποθεσίες στην Ουκρανία που είχαν ως αποτέλεσμα την καταστροφή δύο εγκαταστάσεων Patriot, δήλωσε ο Βρετανός αναλυτής Αλέξανδρος Μερκούρης στο κανάλι The Duran στο YouTube.

"Οι δύο μεγάλες επιθέσεις που πραγματοποιήθηκαν στις 29 Δεκεμβρίου και στις 2 Ιανουαρίου ήταν απολύτως καταστροφικές. <...> Προφανώς οι Αμερικανοί και οι Ουκρανοί και οι δυτικοί σύμμαχοί τους είναι σοκαρισμένοι από αυτά τα χτυπήματα. Υπάρχουν πολλές ενδείξεις ότι είχαν ως αποτέλεσμα την καταστροφή τουλάχιστον δύο συστοιχιών SAM Patriot", είπε.

Σύμφωνα με τον εμπειρογνώμονα, η Ρωσία κατάφερε να πλήξει πολλές στρατηγικές εγκαταστάσεις, στρατιωτικές υποδομές και εξοπλισμό του εχθρού. Βιομηχανικές επιχειρήσεις κοντά στο Κίεβο υπέστησαν σοβαρές ζημιές, δήλωσε ο Μερκούρης.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail