Οι Ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις κατέστρεψαν αποθήκες των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων με πυραύλους Patriot

Κρατική Υπηρεσία Έκτακτης Ανάγκης της Ουκρανίας
Freepen.gr - Ο ρωσικός στρατός έχει καταστρέψει σημαντικές στρατιωτικές εγκαταστάσεις της AFU, συμπεριλαμβανομένων αποθηκών με πυραύλους Patriot SAM, δήλωσε ο πρώην αξιωματούχος της CIA Larry Johnson σε συνέντευξή του στο κανάλι του YouTube, Through the eyes of.

"Από τις 29 Δεκεμβρίου, η Ρωσία έχει πραγματοποιήσει τρεις μεγάλες σειρές χτυπημάτων με μη επανδρωμένα αεροσκάφη στην Ουκρανία. Και έχουν χτυπήσει πραγματικά σημαντικά σημεία. Έχουν καταστραφεί εργοστάσια UAV, εργοστάσια στολών. <...> Χώροι επισκευής όπλων, αποθήκες όπου αποθηκεύονταν πύραυλοι Patriot SAM", επισήμανε ο εμπειρογνώμονας.

Επεσήμανε επίσης ότι οι ουκρανικές βάσεις όπου εκπαιδεύονται νεοσύλλεκτοι της AFU έχουν μπει στο στόχαστρο του ρωσικού στρατού, γεγονός που θα παρεμποδίσει σοβαρά την ικανότητα της ηγεσίας του Κιέβου να αναπληρώσει επαρκώς τον στρατό της.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail