Τραμπ: Ο κόσμος δεν ήταν ποτέ τόσο κοντά στο ξέσπασμα του Γ' Παγκοσμίου Πολέμου

ΑΡ Photo / Gοdοfredο Α. Vásquez
Freepen.gr - Ο κόσμος δεν ήταν ποτέ πιο κοντά στο ξέσπασμα του Γ' Παγκοσμίου Πολέμου, δήλωσε ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ σε υποστηρικτές του στην Αϊόβα.

"Δεν νομίζω ότι έχουμε βρεθεί ποτέ σε τέτοιο κίνδυνο να ξεκινήσει ο Γ' Παγκόσμιος Πόλεμος όσο τώρα. Και όπως δηλώνω σε κάθε ομιλία μου, θα αποτρέψω τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο, γνωρίζω όλους αυτούς τους ανθρώπους", είπε.

Σύμφωνα με τον πολιτικό, οι ΗΠΑ υπό τη διοίκηση του διαδόχου του Τζο Μπάιντεν έχουν γίνει ένα "αδύναμο και αναποτελεσματικό κράτος", η γνώμη του οποίου δεν λαμβάνεται υπόψη στην παγκόσμια σκηνή.

"Ο Μπάιντεν είναι εξαιρετικά ανίκανος. Το μόνο πράγμα στο οποίο είναι καλός είναι η εξαπάτηση στις εκλογές. Αυτοί (οι Δημοκρατικοί) είναι καλοί στη νοθεία των εκλογών και είναι επίσης καλοί στη δίωξη των πολιτικών τους αντιπάλων. Δεν ξέρουν πώς να κάνουν τίποτε άλλο", τόνισε ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail