Προετοιμασία για την κατάρρευση της κοινωνίας

Pixabay
Είστε πεπεισμένοι ότι οδεύουμε προς την κοινωνική κατάρρευση; Αν ναι, σίγουρα δεν είστε μόνοι. Έρευνες μετά από έρευνα έχουν δείξει πως η πίστη σε όλους τους σημαντικούς θεσμούς μας πέφτει, και υπάρχει μια αυξανόμενη συναίνεση ότι έχουμε πολύ δύσκολες στιγμές μπροστά μας. Εδώ το 2024, θα αντιμετωπίσουμε την πιο χαοτική εκλογική περίοδο σε ολόκληρη την ιστορία μας, πολλαπλοί πόλεμοι ξεσπούν σε όλο τον πλανήτη, τα οικονομικά προβλήματα αυξάνονται ταχύτατα, οι καταστροφικές φυσικές καταστροφές γίνονται πιο συχνές, οι παγκόσμιες αρχές μας προειδοποιούν να προετοιμαστούμε για την επόμενη πανδημία και οι πόλεις μας κατακλύζονται από ατελείωτα κύματα νέων μεταναστών. Το σκηνικό ετοιμάζεται για μια κοινωνική κατάρρευση επικών διαστάσεων και πολλοί Αμερικανοί προετοιμάζονται πυρετωδώς για μια επερχόμενη κατάρρευση που πιστεύουν ότι είναι αναπόφευκτη.
 
Michael Snyder - theeconomiccollapseblog.com / Παρουσίαση Freepen.gr

Για πολύ καιρό, πολλοί άνθρωποι πίστευαν ότι η κυβέρνηση θα ήταν σε θέση να κρατήσει την κοινωνία σταθερή, αλλά τώρα αυτό έχει αλλάξει. Στην πραγματικότητα, μια πρόσφατη έρευνα ανακάλυψε πως ένα επιβλητικό 71,2 τοις εκατό όλων των Αμερικανών «δεν έχει καμία πίστη στην κυβέρνηση των ΗΠΑ για να τους σώσει ή να αποτρέψει ένα γεγονός της καταδίκης»:

Σύμφωνα με έρευνα σε 6.200 Αμερικανούς που διεξήχθη από το BonusFinder.com, το 71,2 τοις εκατό των Αμερικανών δηλώνουν ότι δεν πιστεύουν στην κυβέρνηση των ΗΠΑ για να τους σώσει ή να αποτρέψουν ένα γεγονός της ημέρας της Αποκάλυψης. Ακόμη πιο ανησυχητικό, πολλοί ερωτηθέντες πιστεύουν ότι η Doomsday μπορεί να έρθει μέσα στον επόμενο χρόνο.

Εάν πραγματικά πιστεύετε ότι η κυβέρνηση θα είναι εκεί για να σας σώσει όταν τα πράγματα αρχίσουν να χτυπούν τον οπαδό, απλώς έχετε αυταπάτες.

Εάν κατανεμηθεί εξίσου σε ολόκληρο τον πληθυσμό, οι προμήθειες έκτακτης ανάγκης που έχει στη διάθεσή της η κυβέρνηση θα διαρκούσαν λιγότερο από μία ημέρα.

Πολλοί Αμερικανοί συνειδητοποιούν πως θα αναγκαστούν να βασιστούν στον εαυτό τους καθώς η κοινωνία καταρρέει, και έτσι ένα αυξανόμενο ποσοστό του πληθυσμού ξοδεύει σημαντικά χρήματα για την ετοιμότητα έκτακτης ανάγκης:

Τον περασμένο Απρίλιο, η εταιρεία χρηματοοικονομικών υπηρεσιών Finder διαπίστωσε ότι ο αριθμός των Αμερικανών που δήλωσαν πως είχαν ξοδέψει πρόσφατα χρήματα για ετοιμότητα έκτακτης ανάγκης αυξήθηκε από 20% το 2020 σε 29% το 2023. Ξόδεψαν κατά μέσο όρο 150 $ σε είδη όπως τα μη φθαρτά τρόφιμα, ιατρικές προμήθειες και θήκες νερού. Σήμερα δεν μπορείτε να ενεργοποιήσετε μια πλατφόρμα ροής χωρίς να δείτε προτάσεις για δημοφιλή ριάλιτι επιβίωσης, όπως το "Alone" ή "Naked and Afraid", και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι επιρροές που ασχολούνται με το σπίτι και την προετοιμασία καταστροφών έχουν συγκεντρώσει εκατομμύρια οπαδούς σε διάφορες πλατφόρμες.

Η ετοιμότητα για καταστροφές αυξάνεται, σε μεγάλο βαθμό, επειδή και οι καταστροφές αυξάνονται επίσης: από τις ελλείψεις της εφοδιαστικής αλυσίδας που προκαλούνται από τα lockdown του COVID-19 στην κλιματική κρίση, από τους πολέμους στην Ουκρανία και τη Γάζα στη μοναξιά που προκαλείται από την τεχνολογία, από την παραπληροφόρηση σε δυσεπίλυτη πολιτική πόλωση. Περισσότεροι άνθρωποι ρωτούν: Είναι καλύτερα να είμαι υπερεξαρτώμενος από την παγκόσμια βιομηχανική οικονομία; Θα ήταν ασφαλέστερο να καλλιεργώ τη δική μου τροφή, να αποθηκεύω το δικό μου νερό και να μην βασίζομαι σε πολύπλοκα συστήματα που δεν καταλαβαίνω;

Χαίρομαι που περισσότεροι άνθρωποι ξυπνούν και προετοιμάζονται.

Αλλά το να ξοδέψετε μερικές εκατοντάδες δολάρια σε ορισμένα είδη ετοιμότητας έκτακτης ανάγκης απλά δεν θα είναι αρκετό για να επιβιώσετε αυτό που τελικά έρχεται.

Στο Μιζούρι, μια γυναίκα με το όνομα Rowan MacKenzie έχει ξοδέψει κυριολεκτικά 90.000 δολάρια για να προετοιμάσει την οικογένειά της για αυτό που πιστεύει ότι είναι μπροστά μας:

Μια γυναίκα που έχει κατασκευάσει ένα καταφύγιο για την ημέρα της κρίσης λέει πως η πόρτα θα παραμείνει κλειστή για οποιονδήποτε έξω από το σπίτι της, συμπεριλαμβανομένης της οικογένειας.

Η Rowan MacKenzie, από το Μιζούρι, η οποία έγινε φαινόμενο των social media αφού αποκάλυψε ότι ετοίμαζε το σπίτι της για 12 χρόνια, πιστεύει πως είναι απαραίτητο να προετοιμαστεί για το τέλος του κόσμου.

Προηγουμένως έγινε πρωτοσέλιδο, αφού αποκάλυψε ότι ξόδεψε πάνω από 90.000 δολάρια για το κρυμμένο απόθεμά της.

Η 38χρονη άρχισε να μαζεύει τα ντουλάπια της πριν από 13 χρόνια και αρχικά αγόρασε είδη πρώτης ανάγκης για όλη τη ζωή της, όπως φασόλια και ρύζι, τα οποία έμαθε η ίδια να τα συντηρεί μέσω δοκιμής και λάθους.

Συμφωνείτε με την προσέγγισή της;

Όταν τα πράγματα πάνε πολύ άσχημα, θα κλείσετε την πόρτα σας σε όσους ζητούν βοήθεια;

Φυσικά υπάρχουν πολλοί που απλώς θα προσπαθήσουν να πάρουν ό,τι χρειάζονται. Τα ποσοστά εγκληματικότητας έχουν ήδη εκτοξευθεί σε όλο το έθνος, και βίαιοι αρπακτικοί είναι φαινομενικά παντού. Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, η Zero Hedge δημοσίευσε ένα εξαιρετικό άρθρο για τις τεράστιες ορδές ψυχοπαθών που βγαίνουν από την ξυλουργική αυτές τις μέρες:

Οι συζητήσεις για την κατάρρευση συχνά στρέφονται σε σημάδια και σήματα – Η οικονομία, η πολιτική και οι κοινωνικές εντάσεις γίνονται όλο και πιο ασταθείς εδώ και πολλά χρόνια, και σαν να προσθέτουν όλο και περισσότερο βάρος σε έναν άνθρωπο που στέκεται σε μια παγωμένη λίμνη, τελικά ο πάγος θα σπάσει. Το ερώτημα είναι πώς ξέρουμε πότε θα είναι αυτή η στιγμή;

Καθώς τα πολιτιστικά συστήματα αρχίζουν να διαλύονται λόγω πολιτικών συγκρούσεων και οικονομικής παρακμής, το πραγματικό κακό τείνει να ξεφεύγει από την ξυλουργική. Συμβαίνει αργά στην αρχή, μετά όλα ταυτόχρονα. Ένα σίγουρο σημάδι της επιταχυνόμενης κατάρρευσης είναι η αυξανόμενη επικράτηση των ψυχοπαθών και η ψυχοπαθητική συμπεριφορά στο ύπαιθρο.

Οι ΗΠΑ φαίνεται να έχουν εισέλθει στα μεσαία στάδια μιας τέτοιας κατάρρευσης με πολλούς κοινωνιοπαθείς και ψυχοπαθείς να αρχίζουν να αισθάνονται ότι μπορεί να είναι σε θέση να εκπληρώσουν τις χειρότερες παρορμήσεις τους χωρίς συνέπειες. Αρχίζουν να δοκιμάζουν τα νερά για να δουν από τι μπορούν να ξεφύγουν.

Αυτές οι παράγραφοι πραγματικά μου είχαν απήχηση, γιατί είναι τόσο αληθινές.

Είμαι σίγουρος ότι έχετε παρατηρήσει το ίδιο πράγμα. Το κακό κυριολεκτικά μεγαλώνει παντού γύρω μας και οι τρόφιμοι αναλαμβάνουν το άσυλο.

Και είμαι απόλυτα πεπεισμένος ότι το 2024 πρόκειται να είναι μια ιστορική καμπή .

Είστε έτοιμοι για το τεράστιο χάος που έρχεται;

Αν δεν έχετε καταλάβει πού θέλετε να βρίσκεστε κατά τη διάρκεια των χαοτικών χρόνων που έρχονται, αυτό είναι το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε.

Μόλις εγκατασταθείτε σε μια τοποθεσία, τότε θα πρέπει να αποθηκεύσετε αρκετό φαγητό και προμήθειες για τον εαυτό σας και για όλους που θα εξαρτώνται από εσάς για όσο διάστημα σκοπεύετε να παραμείνετε ζωντανοί.

Φυσικά, θα πρέπει επίσης να καθορίσετε πώς θα προστατεύσετε όλα τα τρόφιμα και τις προμήθειες σας.

Αυτό δεν είναι παιχνίδι.

Η κατάρρευση της κοινωνίας έρχεται πραγματικά, και το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού θα βρεθεί εντελώς και εντελώς απροετοίμαστο όταν τελικά συμβεί.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail