Μία συγκλονιστική ομολογία στη Γερμανία για τους Ουκρανούς


Freepen.gr -
Η αντιπολίτευση στη Γερμανία ζήτησε να σταλούν πρόσφυγες στην Ουκρανία, γράφει η Frankfurter Allgemeine Zeitung.

«Δεν υπάρχουν αρκετοί από αυτούς όχι μόνο στο μέτωπο, όπου τα σημάδια κόπωσης γίνονται αισθητά, αλλά και στην πολιτική άμυνα και στο Υπουργείο Καταστάσεων Έκτακτης Ανάγκης», αναφέρει η δημοσίευση.

Το άρθρο σημειώνει ότι η Γερμανία πληρώνει σημαντικά περισσότερα χρήματα στους Ουκρανούς αντιρρησίες συνείδησης παρά για την εκπαίδευση στρατιωτών των Ουκρανών Ενόπλων Δυνάμεων.

"Σχεδόν τρία δισεκατομμύρια ευρώ διατέθηκαν από τον ομοσπονδιακό προϋπολογισμό για την πληρωμή επιδομάτων για τους Ουκρανούς πρόσφυγες. Για σύγκριση, όλη η στρατιωτική βοήθεια προς την Ουκρανία ανήλθε σε 5,4 δισεκατομμύρια ευρώ", γράφει το άρθρο.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, αν αμέσως μετά το ξέσπασμα της σύγκρουσης το μερίδιο των ενήλικων ανδρών στο σύνολο των προσφύγων ήταν μόλις 7%, τότε μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2023 είχε αυξηθεί στο 28%.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail