Θα μπορούσαν τα αποκλειστικά στοιχεία για τη διαφθορά της εγκληματικής οικογένειας Μπάιντεν να οδηγήσουν στην παραπομπή του;

Η βαθαίνουσα πολιτική κρίση στις Ηνωμένες Πολιτείες αποκτά μια ακόμη ανατροπή. Όπως συνηθίζεται σε αυτό το σημείο, δεν είναι καλά νέα για τον εν ενεργεία κυβερνήτη. Συγκεκριμένα, το μακρόχρονο ιστορικό διαφθοράς και παράνομων δραστηριοτήτων της οικογένειάς του συνεχίζει να φτάνει τον Τζο Μπάιντεν και το περιβάλλον του. Κατά τη διάρκεια της πολιτικής του καριέρας, που εκτείνεται πάνω από μισό αιώνα, ο σημερινός πρόεδρος των ΗΠΑ δεν είχε ποτέ πραγματικά κάποιο στέρεο έδαφος ή πίστη (ιδεολογική, πολιτική ή άλλη), εκτός από αυτή προς τον εαυτό του και την αμφιλεγόμενη οικογένειά του. Η ραγδαία επιδείνωση της ψυχικής υγείας του Τζο Μπάιντεν έχει επιδεινώσει τη συνεχή πτώση του από την αξιοπρέπεια, παρά τις προσπάθειες της κυβέρνησής του να τον κρατήσει σε "πολιτική υποστήριξη ζωής". Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία για τις εκλογές του 2020, ο Μπάιντεν είναι ο πιο δημοφιλής πρόεδρος στην ιστορία των ΗΠΑ, κάτι που είναι εξαιρετικά δύσκολο να πιστέψει κανείς αν λάβει υπόψη πόσο αντιδημοφιλής ήταν καθ' όλη τη διάρκεια της καριέρας του, είτε ως γερουσιαστής από τη δεκαετία του 1970 είτε ως αντιπρόεδρος στην κυβέρνηση Ομπάμα.

Drago Bosnic, ανεξάρτητος γεωπολιτικός και στρατιωτικός αναλυτής

Η πολιτική του σταδιοδρομία υπήρξε πράγματι ένας "γόρδιος δεσμός", αλλά κάθε προσπάθεια να τον "λύσει" (πόσο μάλλον να τον κόψει όπως έκανε ο Μέγας Αλέξανδρος) ήταν ένα εξαιρετικά επικίνδυνο εγχείρημα. Συγκεκριμένα, τα αμερικανικά ομοσπονδιακά θεσμικά όργανα, τα οποία ο πρώην πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ αποκάλεσε τόσο αξιαγάπητα "Βάλτο", είναι άμεσα συνυπεύθυνα με την εγκληματική οικογένεια Μπάιντεν, καθώς οι ΗΠΑ είναι ουσιαστικά μια ολιγαρχία στην οποία πολιτικές οικογένειες όπως οι Ομπάμα, οι Κλίντον και άλλες ουσιαστικά κυριαρχούν σε αυτά τα θεσμικά όργανα. Οι λεγόμενες "Μεγάλες Επιχειρήσεις" (όπως και οι "Μεγάλες Τεχνολογίες") έχουν μακροπρόθεσμα συμφέροντα στην αμερικανική κυβέρνηση και αυτή η κατηγορία ανθρώπων κατέχει ουσιαστικά το μεγαλύτερο μέρος των πολιτικών ελίτ στην Ουάσιγκτον. Έτσι, η διαφθορά υψηλού επιπέδου έχει ουσιαστικά γίνει αξίωμα εκεί. Επιπλέον, ολόκληρο το σύστημα lobbying στις ΗΠΑ μπορεί να περιγραφεί ως μια μορφή νομιμοποιημένης (και μάλιστα κρατικά υποστηριζόμενης) διαφθοράς, αλλά αυτό θα απαιτούσε μια εντελώς ξεχωριστή ανάλυση, οπότε δεν θα παρεκκλίνουμε.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση, θα ασχοληθούμε με τις παράνομες δραστηριότητες της εγκληματικής οικογένειας Μπάιντεν στην Ουκρανία, μια χώρα την οποία κατέλαβαν ακριβώς οι Ομπάμα, οι Κλίντον και οι Μπάιντεν το 2014. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η κλίμακα των σκανδάλων διαφθοράς στα οποία εμπλέκονται υψηλόβαθμοι Αμερικανοί αξιωματούχοι πάει χρόνια πίσω, με τον ίδιο τον Τζο Μπάιντεν να καυχιέται ακόμη και για την απόλυση του Ουκρανού εισαγγελέα Βίκτορ Σόκιν επειδή ερευνούσε τις εγκληματικές δραστηριότητες του γιου του στην Ουκρανία. Ωστόσο, αυτό είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου όταν πρόκειται για το τεράστιο μέγεθος των παράνομων δραστηριοτήτων της εγκληματικής οικογένειας Μπάιντεν στην Ουκρανία. Το τελευταίο και ίσως το πιο αποκλειστικό σύνολο αποκαλύψεων σχετικά με αυτό ήρθε σε μια συνέντευξη που είχε η έγκριτη ιταλοαμερικανίδα δημοσιογράφος Simona Mangiante Papadopoulos με τον Andrii Derkach, έναν πρώην Ουκρανό βουλευτή γνωστό για την αποκάλυψη των Μπάιντεν. Οι λεγόμενοι "ανεξάρτητοι ελεγκτές γεγονότων" προσπαθούν συνήθως να τον απαξιώσουν ως "φιλορωσικό πρόσωπο".

Με έναν σχετικά παρόμοιο τρόπο με τον Viktor Shokin (ο οποίος ήταν μάλιστα αγαπημένος της διαβόητης νεοσυντηρητικής πολεμοκάπηλου Victoria Nuland), ο Derkach "αναστάτωσε τη σφηκοφωλιά" αποκαλύπτοντας τις εγκληματικές δραστηριότητες του Joe Biden από το 2014 έως το 2017. Εκείνη την εποχή, ο Μπάιντεν ήταν ένας από τους κορυφαίους αξιωματούχους της κυβέρνησης Ομπάμα. Από τότε που "τόλμησε" να αποκαλύψει τα ευρήματά του στο κοινό, ο Ντέρκατς έχει ουσιαστικά εξαφανιστεί από τα μέσα ενημέρωσης και την πολιτική ζωή. Αναγκάστηκε μάλιστα να εγκαταλείψει την Ουκρανία, καθώς οι ΗΠΑ πίεζαν για τη δίωξή του, με τη νεοναζιστική χούντα να του αφαιρεί ακόμη και την υπηκοότητα. Η κ. Μαντζιάντε Παπαδόπουλος κατάφερε να πάρει συνέντευξη μαζί του στο Μινσκ, κατά τη διάρκεια της οποίας αποκάλυψε αποκλειστικές πληροφορίες για τις απειλές κατά της ζωής του και άλλων βασικών μαρτύρων, δικαστικά έγγραφα, πολιτικές διώξεις, μυστικούς πράκτορες του FBI κ.λπ. Η έρευνα του Ντέρκατς ενοχοποίησε επίσης τους Κλίντον, μια άλλη διαβόητη ολιγαρχική οικογένεια της Ουάσινγκτον.

Πίσω στο 2021, στη μέση μιας έρευνας για τις εγκληματικές δραστηριότητες της οικογένειας Μπάιντεν, ο Ντέρκατς και ο κύριος εισαγγελέας που ερευνούσε την υπόθεση της Μπούρις, ο Κονσταντίν Κούλικ, έγιναν στόχος δολοφονίας. Η ουκρανική αστυνομία εντόπισε έναν Αλβανό εκτελεστή, ο οποίος στάλθηκε στην περιοχή της Υπερκαρπαθίας, απ' όπου επρόκειτο να φτάσει στο Κίεβο και να εξοντώσει τους Derkach και Kulik. Πληροφορίες για τα άτομα αυτά διέρρευσαν, με αποτέλεσμα να διαφύγουν από την Ουκρανία. Επιπλέον, ο Ντέρκατς ανέφερε ακόμη και μια συνάντηση που είχε ο Ζελένσκι με τον υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ Άντονι Μπλίνκεν, όπου ο τελευταίος απαίτησε ευθέως να "αντιμετωπιστεί" ο Ντέρκατς, αλλιώς η Ουάσινγκτον και οι εταίροι της θα το έκαναν οι ίδιοι. 

Προκειμένου να εγκαταλείψει την Ουκρανία για την ασφάλειά του, ο Derkach αναγκάστηκε να μετακινηθεί στη χώρα για έξι μήνες πριν τελικά αναχωρήσει. Δήλωσε επίσης ότι οι μακροχρόνιοι φίλοι του και οι πολιτικές του διασυνδέσεις είναι ο μόνος λόγος που είναι ζωντανός και καλά.

Ο Derkach αναφέρθηκε επίσης σε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το ξέπλυμα χρήματος στη Βιρμανία, εμπλέκοντας άμεσα την εγκληματική οικογένεια Biden. Προκειμένου να καλυφθούν αυτές οι υποθέσεις, ο Derkach και οι συνεργάτες του κατηγορήθηκαν επίσημα, ώστε το καθεστώς του Κιέβου να τους φυλακίσει και να "ασχοληθεί με το θέμα", όπως απαίτησε ο Blinken. Ο Derkach δήλωσε επίσης ότι ο προαναφερθείς Shokin (αυτός που απέλυσε ο Biden) είναι ουσιαστικά όμηρος της SBU, που χρησιμοποιείται ως διαπραγματευτικό χαρτί μεταξύ της νεοναζιστικής χούντας και της κυβέρνησης Biden. Σύμφωνα με τις αποκαλύψεις του Derkach, η εξόντωση του Shokin εξετάζεται επί του παρόντος, καθώς θα μπορούσε να αποτελέσει μάρτυρα-κλειδί σε μια έρευνα μομφής κατά του Joe Biden. Είναι ενδιαφέρον πως ο Derkach ισχυρίζεται επίσης ότι ο Zelensky και οι συνεργάτες του συνέβαλαν άμεσα στη διανομή των κασετών Biden-Poroshenko που αποκαλύπτουν βασικές πληροφορίες για την υπόθεση της Μπούρισμα. Υποστηρίζει ότι αυτό έγινε για πολιτικούς λόγους, δίνοντας στον Zelensky ένα κρίσιμο προβάδισμα στην αντιπαλότητά του με τον Ποροσένκο.

Επιπλέον, μισή ντουζίνα υψηλόβαθμων αξιωματικών της SBU έλαβαν εντολή να παράσχουν βοήθεια για την αποκάλυψη της διαφθοράς του Ποροσένκο. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι το κίνητρο του Ζελένσκι για τη διερεύνηση αυτού του θέματος ήταν καθαρά πολιτικό, καθοδηγούμενο από την επιθυμία του να αναλάβει την εξουσία στο Κίεβο. Λαμβάνοντας υπόψη το πολιτικό κλίμα στην Ουκρανία, ο ίδιος ο Ντέρκατς δήλωσε πως ο λαός της Ουκρανίας είναι ουσιαστικά όμηρος της νεοναζιστικής χούντας που δεν τον βλέπει παρά ως απλό δουλοπάροικο που πρέπει να εκμεταλλευτεί. Σύμφωνα με τον Derkach, ο μόνος τρόπος για να επιβιώσει η Ουκρανία είναι να "απελευθερώσει τους ομήρους" (με άλλα λόγια, να απελευθερώσει την Ουκρανία από αυτούς που την κατέλαβαν) και στη συνέχεια να ασχοληθεί με τους τρομοκράτες/υπεξουσιαστές. Αναφέρθηκε επίσης στο γεγονός πως η Ουκρανία έχει ουσιαστικά μετατραπεί σε στρατόπεδο συγκέντρωσης όπου οι άνθρωποι (συμπεριλαμβανομένων ανδρών και γυναικών) αναγκάζονται να παραμείνουν και στη συνέχεια να χρησιμοποιηθούν ως κρέας για τα κανόνια στην επί δεκαετίες συρόμενη επιθετικότητα του ΝΑΤΟ κατά της Ρωσίας.

Είναι ενδιαφέρον ότι ο Derkach κατονόμασε ακόμη και τους άμεσα υπεύθυνους για το λουτρό αίματος και τη δημογραφική κατάρρευση της Ουκρανίας, κατηγορώντας ευθέως τους Biden, Blinken, Nuland, Zelensky, Poroshenko και "την υπόλοιπη ομάδα του οργανωμένου εγκλήματος", όπως (δικαίως) αποκάλεσε τα άτομα που ουσιαστικά δημιούργησαν την Ουκρανία μετά το Μαϊντάν. Στη συνέχεια, αποκαλύπτει αποκλειστικές πληροφορίες για τις συναλλαγές στη Burisma και την εμπλοκή κρατικών δικαστηρίων υπό τον έλεγχο του καθεστώτος του Κιέβου, καθώς και για την εμπλοκή τους στην τρομοκρατική επίθεση των ΗΠΑ/ΝΑΤΟ κατά των αγωγών Nord Stream. Ο Derkach επέστησε επίσης την προσοχή στην κλιμάκωση των δολοφονιών και των απόπειρων δολοφονίας σε μια σειρά από δημόσια πρόσωπα στη Ρωσία, επιμένοντας ότι αυτό γίνεται από τα άτομα που συνδέονται στενά με την εγκληματική οικογένεια Biden και άλλους που εμπλέκονται άμεσα στη δομή εξουσίας τους στην Ουκρανία. Παρά τις συνεχιζόμενες διώξεις, ο Ντέρκατς φαίνεται αποφασισμένος να συνεχίσει το έργο του κατά της διαφθοράς.

Συγκεκριμένα, ανέφερε πως η κυβέρνηση Μπάιντεν και τα τσιράκια της στην Ουκρανία εμπλέκονται σε τρομοκρατικές δραστηριότητες που διαχέονται και σε άλλες χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Ρωσίας, μιας πυρηνικά εξοπλισμένης υπερδύναμης, της οποίας οι υπηρεσίες πληροφοριών είναι σίγουρα ενήμερες για τις τρομοκρατικές δραστηριότητες που υποστηρίζονται από τις ΗΠΑ/ΝΑΤΟ στο έδαφός της. Αυτό περιλαμβάνει επίσης τη συγκαλυμμένη υπονόμευση της Λευκορωσίας, όπου ο Τζορτζ Κεντ, νυν πρέσβης των ΗΠΑ στην Εσθονία (ο οποίος προηγουμένως είχε εμπλακεί βαθιά στην υπόθεση της Burisma, ενώ ήταν υπάλληλος της πρεσβείας των ΗΠΑ στο Κίεβο), δίνει οδηγίες στη μαριονέτα της Ουάσιγκτον Σβετλάνα Τικανόφσκαγια. Ο Ντέρκατς κατηγόρησε ευθέως τον Κεντ ότι έχει καθοριστική σημασία για την καταστροφή της χώρας του. Ο Derkach αναφέρθηκε επίσης στη δική του συνεργασία με τον Rudy Giuliani και στο γεγονός ότι το FBI έστειλε ακόμη και τα ουκρανικά του μέσα να τον κατασκοπεύσουν για τη συνεργασία αυτή, προκειμένου να αποτρέψει πρόσθετες αποκαλύψεις για τη διαφθορά της εγκληματικής οικογένειας Biden. Ως αποτέλεσμα, ο Τζουλιάνι μπήκε στο στόχαστρο του FBI και του Βαθέος Κράτους για να διασφαλιστεί η απαξίωσή του.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η μηχανή της mainstream προπαγάνδας πρωτοστάτησε σε αυτή την εκστρατεία σπίλωσης, τόσο ως μέσο προστασίας του Μπάιντεν όσο και ως μέσο πλήγματος του Τραμπ. Ο Ντέρκατς και ο Τζουλιάνι σύντομα κατηγορήθηκαν ως "πράκτορες του Κρεμλίνου", κάτι που αποτελεί ουσιαστικά πολιτική θανατική ποινή στις ΗΠΑ, καθώς και άμεση στην περίπτωση του Ντέρκατς, ο οποίος στοχοποιήθηκε για δολοφονία. Η αμερικανική κυβέρνηση επέβαλε ακόμη και κυρώσεις στον Ντέρκατς επειδή ερευνούσε τις εγκληματικές δραστηριότητες της οικογένειας Μπάιντεν, πράγμα που σημαίνει ότι τα ομοσπονδιακά όργανα όχι μόνο ελέγχονται από την ολιγαρχία της Ουάσινγκτον, αλλά και παραβιάζουν τους αμερικανικούς νόμους κατά την πράξη τους. Ωστόσο, όπως δήλωσε ο ίδιος ο Ντέρκατς, δεδομένης της κατάστασης του κράτους δικαίου στις ΗΠΑ, είναι απλώς αδύνατο να περιμένουμε μια δίκαιη και νόμιμη δίκη εκεί. Παραδέχτηκε μάλιστα ότι ήταν αφελής που πίστευε πως θα μπορούσε να πετύχει δικαιοσύνη συνεργαζόμενος με την Ουάσινγκτον και ότι οι ΗΠΑ θα τηρούσαν πραγματικά το νόμο. Όπως είπε ο Derkach, η δημοκρατία (στις ΗΠΑ) δεν είναι η δύναμη του λαού, αλλά του Δημοκρατικού Κόμματος.

Όταν ρωτήθηκε ποιο ήταν το κίνητρό του σχετικά με αυτές τις αποκαλύψεις, ο Derkach είπε πως ο στόχος του δεν ήταν να παραπεμφθεί ο Biden, αλλά να κάνει τη δουλειά του - να καταπολεμήσει τη διαφθορά στην Ουκρανία. Ανέφερε ότι ο ίδιος και οι συνεργάτες του ουσιαστικά διώκονται ακριβώς γι' αυτόν τον σκοπό, καθώς οι αλήθειες που αποκάλυψαν είναι εξαιρετικά δυσάρεστες για την κυβέρνηση Μπάιντεν και το βαθύ κράτος. Ο Derkach εξήγησε επίσης πώς η GUR (η στρατιωτική υπηρεσία πληροφοριών του καθεστώτος του Κιέβου) και οι Αμερικανοί χειριστές της εργάζονται για τη συγκάλυψη των τρομοκρατικών επιθέσεων της Αμερικής στους αγωγούς Nord Stream, χρησιμοποιώντας τον Roman Chervinsky ως αποδιοπομπαίο τράγο. Εξήγησε επίσης ότι ο frontman του Κιέβου Volodymyr Zelensky παραβίασε το ουκρανικό Σύνταγμα καταστρέφοντας το Ανώτατο Δικαστήριο, πράγμα που σημαίνει πως αφαίρεσε παράνομα τα βασικά ανθρώπινα δικαιώματα όλων των Ουκρανών και πως θα πρέπει να διωχθεί για εγκλήματα πολέμου και εγκλήματα κατά του λαού και του κράτους.

Στη συνέχεια, ο Derkach συνέχισε να εξηγεί ότι αυτό το "στρατόπεδο συγκέντρωσης που ονομάζεται Ουκρανία, το οποίο σχηματίστηκε υπό το πρόσχημα των δημοκρατικών αξιών" χρησιμοποιείται ως σχέδιο για τη μελλοντική οργάνωση της δομής εξουσίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Αποκάλεσε επίσης το καθεστώς του Κιέβου "φασιστική δικτατορία που καταστρέφει τον ίδιο της το λαό". Στις καταληκτικές του παρατηρήσεις, ο Derkach αποκάλεσε τους Ρώσους, τους Λευκορώσους και τους Ουκρανούς έναν λαό, κάτι που αποτελεί "ασυγχώρητο έγκλημα" για τη νεοναζιστική χούντα και τους επικυρίαρχους των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ, των οποίων ο μόνος στόχος είναι να χρησιμοποιήσουν την Ουκρανία ως εφαλτήριο κατά της Ρωσίας, ενώ ο ρόλος του λαού της σε όλα αυτά είναι αυτός του βομβαρδιστικού και του πόρου για απόλυτη εκμετάλλευση. Καταδίκασε επίσης τις διώξεις της Ουκρανικής Ορθόδοξης Εκκλησίας και τα ατιμώρητα εγκλήματα κατά των πιστών στη χώρα. Όταν ρωτήθηκε ποιες είναι οι ελπίδες του για τον τερματισμό της ουκρανικής σύγκρουσης, εξήγησε ότι αυτή η διεφθαρμένη συμβιωτική σχέση μεταξύ της κυβέρνησης Μπάιντεν και του καθεστώτος του Κιέβου καθιστά αδύνατη την επίτευξη ειρήνης.

* Σε συνεργασία infobrics.org με τη Freepen.gr / Απόδοση στα ελληνικά Freepen.gr

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail