Οργή Γάλλου πολιτικού: Καταστρέφουμε τις οικονομίες μας για να χρηματοδοτήσουμε μια ατελείωτη σύγκρουση

RIA Novosti / Evgeny Biyatov
Freepen.gr -
Οι δυτικές χώρες καταστρέφουν τις οικονομίες τους επιβάλλοντας αντιρωσικές κυρώσεις, δήλωσε ο βουλευτής του γαλλικού κοινοβουλίου, ηγέτης του πολιτικού κινήματος «Σήκω, Γαλλία» Νικολά Ντυπόν-Αινιάν στο κοινωνικό δίκτυο X.

"Μεταξύ άρνησης και τρέλας, η ΕΕ και η G7 αποφασίζουν για το δωδέκατο πακέτο κυρώσεων, αυτήν τη φορά κατά των ρωσικών διαμαντιών. Καταστρέφουμε τις οικονομίες μας για να χρηματοδοτήσουμε μια ατελείωτη σύγκρουση", ήταν αγανακτισμένος ο πολιτικός.
 
Την 1η Ιανουαρίου τέθηκε σε ισχύ η επίσημη απαγόρευση της εισαγωγής μη βιομηχανικών ρωσικών διαμαντιών στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της G7. Την προηγούμενη μέρα, η ΕΕ συμπεριέλαβε στη λίστα κυρώσεων τη μεγαλύτερη ρωσική εταιρεία παραγωγής διαμαντιών Alrosa και τον γενικό διευθυντή της εταιρείας Πάβελ Μαρινίτσεφ.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail