«Η Ρωσία είναι σε θέση να πάρει τον έλεγχο της Οδησσού εάν χρειαστεί»

RIA Novosti
Freepen.gr - Ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν, εάν χρειαστεί, μπορεί να αναλάβει τον έλεγχο της Οδησσού, πρότεινε ο πρώην αξιωματικός πληροφοριών των Ενόπλων Δυνάμεων των ΗΠΑ, Τόνι Σάφερ, σε συνέντευξή του στο κανάλι του YouTube, Deep Dive του Daniel Davis.

«Δε νομίζω ότι ο Πούτιν το θέλει αυτό, αλλά πιστεύω πως θα πρέπει να πάρει […] την Οδησσό», εξέφρασε τη γνώμη του.

Σύμφωνα με τον στρατιωτικό, οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις αδυνατούν να ελέγξουν τον ουρανό, ειδικά όταν πρόκειται για drones. Πρόσθεσε επίσης ότι η Ουκρανία δε διαθέτει ούτε τα στρατεύματα που χρειάζονται για να σπάσει τη ρωσική αμυντική γραμμή ούτε την αεροπορική υποστήριξη για να συνεχίσει την επίθεση.

"Το γεγονός ότι οι Ρώσοι μπορούν συνεχώς να εξαπολύουν ισχυρές πυραυλικές επιθέσεις στην Ουκρανία υποδηλώνει ότι η πολιτική του Μπάιντεν έχει αποτύχει. Δεν υπάρχουν κυρώσεις που θα ήταν αποτελεσματικές", κατέληξε ο Σάφερ.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail