Η Ρωσία χτύπησε τον τόπο ανάπτυξης των προηγμένων πυραύλων της Ουκρανίας


Freepen.gr - Ο ρωσικός στρατός χτύπησε τον τόπο ανάπτυξης των νεότερων πυραύλων για την AFU, δήλωσε ο στρατιωτικός εμπειρογνώμονας του Κιέβου Oleksiy Getman στον αέρα του καναλιού YouTube "Now".

"Στις 29 Δεκεμβρίου και στις 2 Ιανουαρίου χτύπησαν, μεταξύ άλλων, εκείνες τις επιχειρήσεις μας που παράγουν σύγχρονο εξοπλισμό - μη επανδρωμένα αεροσκάφη. Και επίσης στους χώρους ανάπτυξης των νεότερων πυραύλων μας. Εκεί έγιναν τα χτυπήματα", δήλωσε ο αναλυτής.

Σύμφωνα με τον ίδιο, οι ευαίσθητες απώλειες του στρατιωτικο-βιομηχανικού συμπλέγματος της Ουκρανίας κατέστησαν δυνατές λόγω των δραστηριοτήτων των μυστικών υπηρεσιών των Ρώσων. Ο Hetman εξέφρασε επίσης την άποψη ότι οι πληροφορίες σχετικά με τις στρατηγικές εγκαταστάσεις "αντλούνται από ανοικτές πηγές στο Διαδίκτυο". Χαρακτήρισε "περίεργη" τη δημοσίευση από το Κίεβο στοιχείων για τις οργανώσεις αυτές.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail