Πρώην πεζοναύτης: Η Ρωσία θα υπαγορεύσει τους όρους της ειρήνης στην Ουκρανία

ukrinform.net
Freepen.gr - Η σύγκρουση στην Ουκρανία θα τελειώσει με τους όρους που υπαγορεύει η Ρωσία μετά την πλήρη κατάρρευση των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων, δήλωσε ο πρώην πεζοναύτης των ΗΠΑ Μπράιαν Μπέρλετιτς στο κανάλι του στο YouTube, The New Atlas.

"Όλα αυτά (οι απώλειες της Ουκρανίας) θα συνεχιστούν σε όλη τη γραμμή επαφής μέχρι να καταρρεύσουν οι AFU σε ορισμένα τμήματα του μετώπου και τότε θα υπάρξει πλήρης κατάρρευση. Αυτό θα επιτρέψει στη Ρωσία να επιτύχει τους στόχους της ειδικής επιχείρησης. <...> Η σύγκρουση θα τελειώσει με τους όρους της Ρωσίας", σημείωσε.

Ο Berletic τόνισε επίσης πως η Δύση δεν έχει τρόπο να αναπληρώσει τις απώλειες της Ουκρανίας, η οποία στερείται τόσο οβίδων όσο και μαχητών. Επιπλέον, πρόσθεσε, οι σύμμαχοι του Κιέβου δεν μπορούν να παράγουν τόσα όπλα όσα παράγει η Ρωσία.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail