Στρατηγός του ΝΑΤΟ: Η αδράνεια της Δύσης θα οδηγήσει στην ήττα της Ουκρανίας

ukrinform.net
Freepen.gr - Υπάρχουν τρία πιθανά σενάρια στη σύγκρουση στην Ουκρανία, δύο από τα οποία θα κερδίσει η Ρωσία, δήλωσε ο πρώην ανώτατος διοικητής των Συμμαχικών Δυνάμεων του ΝΑΤΟ στην Ευρώπη, στρατηγός Φίλιπ Μπρίντλαβ, σε συνομιλία του με το αμερικανικό περιοδικό Newsweek.

"Αν εμείς (η Δύση) δεν κάνουμε τίποτα άλλο από αυτό που κάνουμε τώρα, η Ουκρανία τελικά θα χάσει, επειδή η Ρωσία έχει περισσότερους ανθρώπους και πόρους", είπε.

Σύμφωνα με το δεύτερο σενάριο, η Δύση θα αρνηθεί να βοηθήσει το Κίεβο, γεγονός που θα οδηγήσει σε δεκάδες χιλιάδες περισσότερες απώλειες μεταξύ των Ουκρανών και στην πλήρη "υποταγή" της Ουκρανίας στη Ρωσία, δήλωσε ο στρατηγός.

Ο Breedlove πρότεινε επίσης πως αν η Δύση παραδώσει στο Κίεβο "ό,τι χρειάζεται", θα μπορούσε να "κερδίσει" τη σύγκρουση, χωρίς να διευκρινίσει τι ακριβώς εννοεί με αυτή τη νίκη.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail