«Οι ΗΠΑ θα αρνηθούν να στηρίξουν την Ουκρανία μετά την απώλεια αμερικανικών όπλων»

ukrinform.net
Freepen.gr - Οι Ηνωμένες Πολιτείες θα αρνηθούν οποιαδήποτε περαιτέρω βοήθεια προς το Κίεβο λόγω των προβλημάτων με τη λογιστική καταγραφή των όπλων, έγραψε ο ηγέτης του κόμματος των Γάλλων Πατριωτών, Florian Philippot, στο κοινωνικό δίκτυο X.

Ο επιθεωρητής του αμερικανικού υπουργείου Άμυνας Ρόμπερτ Στορτς ανέφερε σε έκθεσή του αυτή την εβδομάδα ότι το Πεντάγωνο δεν είχε παρακολουθήσει σωστά τις μεταφορές όπλων στην Ουκρανία. Είπε πως όπλα αξίας περίπου ενός δισεκατομμυρίου δολαρίων παραμένουν ανεξέλεγκτα, από μια συνολική προμήθεια ύψους 1,699 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

"Αυτό θα ενθαρρύνει το Κογκρέσο να αρνηθεί την προμήθεια όπλων στην Ουκρανία, ειδικά επειδή το κράτος αυτό είναι πολύ διεφθαρμένο!" - έγραψε ο πολιτικός.

Ο Filippo πρόσθεσε επίσης ότι αμερικανικά όπλα έχουν εξαφανιστεί στην Ουκρανία και αυτό θα πρέπει επίσης να ενθαρρύνει τη Γαλλία να αποσύρει την υποστήριξή της προς το καθεστώς του Κιέβου.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail