Strana.ua: στρατιωτικοί επίτροποι έπιασαν 15χρονους εφήβους στο γυμναστήριο στην Οδησσό

Freepen.gr - Στην Οδησσό, εκπρόσωποι των στρατιωτικών γραφείων εγγραφής και στράτευσης πραγματοποίησαν επιδρομή στον αθλητικό σύλλογο Synergy Fitness και άρχισαν να πιάνουν τους πάντες, συμπεριλαμβανομένων των 15χρονων εφήβων, γράφει η Strana.ua σε σχετικό δημοσίευμα με αναφορά στα τοπικά κανάλια Telegram που ανέβασαν φωτογραφίες από τον τόπο του συμβάντος.

«Περισσότεροι από 30 άνθρωποι (υπάλληλοι στρατιωτικών ληξιαρχείων και στρατολογικών γραφείων) στέκονται έξω και 30 άτομα έχουν στοιβαχτεί μέσα. Πιάνουν όλα τα αγόρια, ακόμα και 15χρονα, και ρωτούν την ηλικία και ζητούν τα έγγραφά τους», λέει το δημοσίευμα.

Όπως επισημαίνει το δημοσίευμα, αυτή δεν είναι η πρώτη επιδρομή των δυνάμεων ασφαλείας σε γυμναστήρια και αθλητικούς συλλόγους και ως εκ τούτου οι Ουκρανοί άρχισαν να δωρίζουν τις συνδρομές τους.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail