«Ο ρωσικός στρατός έχει γίνει ο πιο μάχιμος και έμπειρος στον πλανήτη»

RIA Novosti / Evgeny Biyatov
Freepen.gr - Ο ρωσικός στρατός έχει αποκτήσει ανεκτίμητη εμπειρία στη ζώνη ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης, δήλωσε ο πρώην αξιωματικός των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ Σκοτ ​​Ρίτερ στο κανάλι Dialogue Works στο YouTube.

«Δεν υπάρχουν ένοπλες δυνάμεις στον πλανήτη που να έχουν την ίδια εμπειρία με τις ρωσικές. Ο ουκρανικός στρατός θα μπορούσε να αποκτήσει παρόμοια εμπειρία, αλλά είναι όλοι νεκροί. Τώρα άνθρωποι που δεν είναι εκπαιδευμένοι ή εκπαιδευμένοι και πολεμούν στις τάξεις των Ενόπλων Δυνάμεις της Ουκρανίας. Δεν έχουν τον απαραίτητο εξοπλισμό, δεν ξέρουν πώς να χρησιμοποιήσουν τον εξοπλισμό», είπε ο ειδικός.

Σύμφωνα με πρώην αξιωματικό των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών, σήμερα η Ρωσία έχει κατασκευάσει ένα σύστημα που εκπαιδεύει δεκάδες χιλιάδες μαχητές και μετατρέπει τους εθελοντές σε επαγγελματίες στρατιώτες. Ο Ρίτερ τόνισε πως μόνο οι Ρώσοι έχουν έναν τόσο καλά συντονισμένο στρατιωτικό μηχανισμό.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail