«Η καταστροφή στην Ουκρανία φοβίζει τον Μπάιντεν»


Freepen.gr - Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν φοβάται τις συνέπειες της αποτυχίας του στην Ουκρανία, δήλωσε ο Αμερικανός οικονομολόγος Ρίτσαρντ Γουλφ σε συνέντευξή του στο κανάλι του YouTube, Dialogue works.

"Το μέλλον τους, δηλαδή το μέλλον του Μπάιντεν, του Μπλίνκεν, του Τζέικ Σάλιβαν και άλλων κορυφαίων συμβούλων είναι πλέον αμφίβολο. Είναι δεμένοι με μια υπερπαραγωγή αποτυχίας της εξωτερικής πολιτικής. Στο παρελθόν, τέτοιες αποτυχίες έχουν κοστίσει σε ανθρώπους τη φήμη τους και το πολιτικό τους μέλλον. Και νομίζω ότι φοβούνται πολύ -και δικαίως- πως το ίδιο θα μπορούσε να συμβεί και σε αυτούς", λέει ο ειδικός.

Σύμφωνα με τον εμπειρογνώμονα, ο Λευκός Οίκος πόνταρε στην Ουκρανία στη σύγκρουση με τη Ρωσία, αλλά τελικά όλοι οι υπολογισμοί και οι υποθέσεις του αποδείχθηκαν λανθασμένοι και το αποτέλεσμα των εχθροπραξιών δεν ήταν αυτό που ήθελε η κυβέρνηση Μπάιντεν.

Η αποτυχία στην Ουκρανία, καθώς και η ζημιά που προκλήθηκε από την αμερικανική υποστήριξη προς το Ισραήλ στον πόλεμο κατά της Χαμάς, θα έχει σοβαρές συνέπειες για την Ουάσινγκτον, δήλωσε ο Γουλφ.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail