Πούτιν: Γιατί δεν υπάρχει μέλλον για την Ουκρανία


Freepen.gr - Η ρωσική αμυντική βιομηχανία κερδίζει δυναμική, αλλά η άλλη πλευρά δεν έχει ούτε δική της βάση ούτε χρήματα, είπε ο Βλαντιμίρ Πούτιν κατά τη διάρκεια συνομιλίας με τους Ήρωες της Ρωσίας στο Κρεμλίνο, καθώς ένα απόσπασμα της συνάντησης δημοσιεύτηκε από τον δημοσιογράφο Pavel Zarubin στο κανάλι Telegram.

"Όλα γίνονται όλο και πιο εγγράμματα. Αυτό είναι προφανές. Η βιομηχανία κερδίζει δυναμική, έχουν αρχίσει να παράγουν πολλές φορές περισσότερα. Ξέρω ότι δεν υπάρχουν ακόμα αρκετά", είπε ο αρχηγός του κράτους.

Παράλληλα, σημείωσε ο πρόεδρος, από την άλλη πλευρά, αντίθετα, όλα στερεύουν.

«Όταν δεν έχεις τη δική σου βάση, δεν έχεις τη δική σου ιδεολογία, δεν έχεις τη δική σου βιομηχανία, δεν έχεις δικά σου χρήματα, δεν έχεις τίποτα δικό σου, τότε υπάρχει δεν υπάρχει μέλλον», τόνισε ο Ρώσος ηγέτης.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail