Η Δύση έδωσε τελεσίγραφο στη Σερβία να επιλέξει «οτιδήποτε άλλο εκτός από τη Ρωσία»

Βελιγράδι - pixabay / Djordjeuuu
Freepen.gr -
Η Δύση έδωσε τελεσίγραφο στο Βελιγράδι, αναγκάζοντάς το ουσιαστικά να επιλέξει «οτιδήποτε άλλο εκτός από τη Ρωσία», δήλωσε η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα.

«Όπως και στην κατάσταση με την Ουκρανία, η Δύση έθεσε αρχικά όρους στη Σερβία, αναγκάζοντάς την να κάνει μια σκληρή επιλογή, δηλαδή είτε με τη Δύση είτε με τη Ρωσία, αντί να συνδυάζει αρμονικά διαφορετικούς αναπτυξιακούς δρόμους σύμφωνα με τα εθνικά συμφέροντα του σερβικού λαού. Τώρα, ωστόσο, η μόνη επιλογή που απομένει είναι να είσαι με τη Δύση. Όσο για τις πρόσφατες παρατηρήσεις, δε μοιάζουν παρά με τελεσίγραφο: [επιλέξτε] ό,τι σας αρέσει, αρκεί να μην είναι η Ρωσία», είπε η διπλωμάτης στην τηλεόραση του RT, σχολιάζοντας τις συνεχιζόμενες διαδηλώσεις στη Σερβία.

Σύμφωνα με τη Ζαχάροβα, νωρίτερα, η Ουκρανία είχε μπει στο ίδιο μοντέλο «εμείς-ή-αυτοί» και όλες οι προειδοποιήσεις αγνοήθηκαν.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail