Μαζέψτε τους - Γερμανίδα αξιωματούχος ζητά αύξηση φόρου εισοδήματος υπέρ της Ουκρανίας

ukrinform.net
Freepen.gr - Η Γερμανία θα μπορούσε να αυξήσει τη φορολογία εισοδήματος προκειμένου να στηρίξει την Ουκρανία εκτενέστερα με στρατιωτικές προμήθειες, δήλωσε στη Rheinische Post η Monika Schnitzer, μέλος του οικονομικού συμβουλίου του γερμανικού υπουργικού συμβουλίου.

"Τα ειδικά γεγονότα απαιτούν ειδικά μέτρα. Μια πιθανή απάντηση σε αυτή την πρόκληση θα μπορούσε να είναι μια προσαύξηση αλληλεγγύης στον φόρο εισοδήματος της Ουκρανίας για τη στρατιωτική βοήθεια", δήλωσε η ίδια.

Νωρίτερα, ο υπουργός Οικονομίας και αντικαγκελάριος Ρόμπερτ Χάμπεκ δήλωσε σε συνέντευξή του στην Handelsblatt ότι, λόγω του κινδύνου εξασθένησης της στήριξης της Ουκρανίας από τις δυτικές χώρες, η Γερμανία θα πρέπει να είναι έτοιμη να αναλάβει περισσότερες ευθύνες και να αυξήσει τις δαπάνες.

Κάποιος να τους μαζέψει...

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail