The Final Countdown: Έχει γίνει αναπόφευκτη μια αποκαλυπτική αντιπαράθεση μεταξύ των ΗΠΑ και του Ιράν;

Γίνεται σαφές ότι οι ΗΠΑ θα εμπλακούν σε μεγάλο βαθμό στον πόλεμο στη Μέση Ανατολή, και γίνεται σαφές ότι αυτό θα σημαίνει μια άμεση αντιπαράθεση με το Ιράν. Είστε έτοιμοι για αυτό; Είναι κάποιος από εμάς πραγματικά έτοιμοι για ένα τέτοιο αποκαλυπτικό σενάριο; Η Χαμάς και η Χεζμπολάχ δεν θα ήταν τίποτα χωρίς χρηματοδότηση και όπλα από το Ιράν. Έτσι το Ιράν είναι ο «μεγάλος σκύλος» που είναι τελικά υπεύθυνος για όλη την τρομοκρατία. Από την άλλη πλευρά, οι ΗΠΑ είναι ο «μεγάλος σκύλος» που χρηματοδοτεί και υποστηρίζει το Ισραήλ. Στο τέλος, ήταν μάλλον αναπόφευκτο πως τα δύο «μεγάλα σκυλιά» θα μπερδεύονταν τελικά.

MICHAEL SNYDER - theeconomiccollapseblog.com / Παρουσίαση Freepen.gr

Σύμφωνα με το CNN, Αμερικανοί αξιωματούχοι έχουν πληροφορίες που δείχνουν ότι τρομοκρατικές ομάδες που υποστηρίζονται από το Ιράν «σχεδιάζουν να εντείνουν τις επιθέσεις εναντίον των αμερικανικών δυνάμεων στη Μέση Ανατολή»:

Οι ΗΠΑ διαθέτουν πληροφορίες ότι ομάδες πολιτοφυλακών που υποστηρίζονται από το Ιράν σχεδιάζουν να εντείνουν τις επιθέσεις κατά των αμερικανικών δυνάμεων στη Μέση Ανατολή, καθώς το Ιράν επιδιώκει να αξιοποιήσει την αντίδραση στην περιοχή στην υποστήριξη των ΗΠΑ προς το Ισραήλ, σύμφωνα με πολλούς Αμερικανούς αξιωματούχους.

Οι ομάδες πολιτοφυλακής έχουν ήδη εξαπολύσει πολλαπλές επιθέσεις με μη επανδρωμένα αεροσκάφη κατά των αμερικανικών δυνάμεων στο Ιράκ και τη Συρία.

Αλλά οι ΗΠΑ έχουν τώρα συγκεκριμένες πληροφορίες πως αυτές οι ίδιες ομάδες θα μπορούσαν να κλιμακώσουν ακόμη περισσότερο καθώς ο πόλεμος μεταξύ Ισραήλ και Χαμάς συνεχίζεται.

Φυσικά τρομοκρατικές ομάδες που υποστηρίζονται από το Ιράν έχουν ήδη επιτεθεί στις αμερικανικές δυνάμεις ξανά και ξανά τις τελευταίες ημέρες.

Στην πραγματικότητα, τα αμερικανικά στρατεύματα στο Ιράκ και τη Συρία έχουν δεχθεί επιθέσεις από τέτοιες ομάδες συνολικά 13 φορές την περασμένη εβδομάδα:

Σύμφωνα με αξιωματούχους του Πενταγώνου, τα αμερικανικά στρατεύματα που βρίσκονται στη Μέση Ανατολή δέχθηκαν επίθεση 13 φορές την τελευταία εβδομάδα με ένα μείγμα μονόδρομων drones και ρουκετών.

Ο εκπρόσωπος του Υπουργείου Άμυνας των ΗΠΑ Ταξίαρχος της Πολεμικής Αεροπορίας, Πατ Ράιντερ επιβεβαίωσε την Τρίτη ότι τα στρατεύματα στο Ιράκ δέχθηκαν επίθεση 10 φορές μεταξύ 17 και 24 Οκτωβρίου, ενώ κατά την ίδια περίοδο τα στρατεύματα στη Συρία είχαν δεχθεί επίθεση τρεις φορές.

Αξιωματούχοι του Πενταγώνου δήλωσαν τη Δευτέρα πως όλες οι επιθέσεις σε αμερικανικά στρατεύματα έχουν τα δακτυλικά αποτυπώματα του Ιράν, αν και δεν υπάρχουν στοιχεία προς το παρόν που να δείχνουν ότι οι ηγέτες της χώρας διέταξαν τις επιθέσεις.

Αυτή η τελευταία φράση με αρρωσταίνει.

Δεν έχει σημασία αν οι ηγέτες του Ιράν διέταξαν συγκεκριμένα τις επιθέσεις ή όχι.

Αυτές οι ομάδες υπάρχουν μόνο λόγω του Ιράν.

Παίρνουν τη χρηματοδότηση και τα όπλα τους από το Ιράν.

Θα κάνουν λοιπόν ό,τι θέλουν οι Ιρανοί να κάνουν και δεν πρόκειται να κάνουν αυτό που δε θέλουν οι Ιρανοί.

Η ουσία είναι πως το Ιράν είναι υπεύθυνο.

Την Τρίτη, ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Άντονι Μπλίνκεν υποσχέθηκε ότι οι ΗΠΑ θα απαντήσουν «γρήγορα και αποφασιστικά» σε οποιαδήποτε επίθεση από ιρανικές ομάδες αντιπροσώπων:

Ο υπουργός Εξωτερικών Άντονι Μπλίνκεν προειδοποίησε την Τρίτη το Ιράν ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες θα απαντήσουν «αποφασιστικά» σε οποιαδήποτε επίθεση από πληρεξούσιους του, καθώς οι εντάσεις αυξάνονται με τον πόλεμο Ισραήλ-Χαμάς.

«Οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν επιδιώκουν σύγκρουση με το Ιράν. Δεν θέλουμε να διευρυνθεί αυτός ο πόλεμος. Αλλά αν το Ιράν ή οι πληρεξούσιοί του επιτεθούν οπουδήποτε στο αμερικανικό προσωπικό, μην κάνετε κανένα λάθος. Θα υπερασπιστούμε τον λαό μας, θα υπερασπιστούμε την ασφάλειά μας — γρήγορα και αποφασιστικά», είπε ο Μπλίνκεν σε συνεδρίαση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ.

Πραγματικά;

Κάντε το.

Οι τρομοκρατικές ομάδες που υποστηρίζονται από το Ιράν έχουν ήδη επιτεθεί στις δυνάμεις μας 13 φορές.

Πήγαινε να τις βρείτε.

Χρειάζεστε πρόσκληση;

Περιττό να πούμε ότι η κυβέρνηση Μπάιντεν δεν είναι πρόθυμη να πολεμήσει τους Ιρανούς και τις τρομοκρατικές ομάδες που υποστηρίζουν, γιατί αυτό θα μπορούσε ενδεχομένως να πυροδοτήσει την αποκαλυπτική φάση του Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου.

Αυτό μάλλον δεν θα ήταν καλό για τις πιθανότητες του Τζο Μπάιντεν να κερδίσει το 2024.

Και καθώς ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή ξεσπά πλήρως, υπάρχουν εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες των ΗΠΑ που μπορεί να χρειαστεί να εκκενωθούν:

Η κυβέρνηση, παρά τη σθεναρή δημόσια υποστήριξή της προς το Ισραήλ, ανησυχεί βαθύτατα από την προοπτική κλιμάκωσης και τις τελευταίες ημέρες έχει στρέψει την προσοχή της εν μέρει στην περίπλοκη επιμελητεία της απότομης μετακίνησης μεγάλου αριθμού ανθρώπων, σύμφωνα με τρία άτομα. εξοικειωμένοι με τις συζητήσεις. Υπήρχαν περίπου 600.000 Αμερικανοί πολίτες στο Ισραήλ και άλλοι 86.000 πιστεύεται ότι βρίσκονταν στο Λίβανο όταν επιτέθηκε η Χαμάς, σύμφωνα με εκτιμήσεις του Στέιτ Ντιπάρτμεντ.

Προσωπικά, δεν ξέρω γιατί οι πολίτες των ΗΠΑ θα εξακολουθούσαν να βρίσκονται στη Μέση Ανατολή σε αυτό το σημείο.

Εάν είστε εκεί αυτήν την στιγμή, πρέπει να καταλάβετε πως ένας μεγάλος πόλεμος πρόκειται να ξεσπάσει.

Ο θάνατος και η καταστροφή που θα δούμε θα είναι εκτός τσαρτ.

Έτσι, φύγετε όσο μπορείτε ακόμα και μπορείτε να επιστρέψετε μόλις τελειώσει η μάχη.

Νωρίτερα σήμερα, έμεινα έκπληκτος όταν έμαθα πως ο Γάλλος Πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν ενδιαφέρεται να συγκροτήσει ένα «διεθνή συνασπισμό» για την καταπολέμηση της Χαμάς:

Ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν ζητά να επεκταθεί ο διεθνής συνασπισμός που πολεμά το Ισλαμικό Κράτος για να πολεμήσει επίσης τη Χαμάς μετά την επίθεση στο Ισραήλ στις 7 Οκτωβρίου.

Ο Μακρόν, μιλώντας μετά από συνομιλίες με τον πρωθυπουργό Μπενιαμίν Νετανιάχου στην Ιερουσαλήμ, είπε ότι οι χώρες που πολεμούν το ISIS «θα πρέπει επίσης να πολεμήσουν εναντίον της Χαμάς».

Αλλά δε νομίζω ότι θα συμβεί.

Νομίζω ότι η Ευρώπη θα μείνει έξω, γιατί πιστεύω ότι τα περισσότερα δυτικοευρωπαϊκά έθνη θα προτιμούσαν να μείνουν έξω από τον πόλεμο στη Μέση Ανατολή.

Έτσι θα είναι οι ΗΠΑ και το Ισραήλ από τη μια πλευρά και οι Ιρανοί και οι πληρεξούσιοί τους από την άλλη.

Και δε θα είναι όμορφο.

Υπάρχει ένα ακόμη πράγμα που ήθελα να αναφέρω γρήγορα πριν κλείσω αυτό το άρθρο.

Το έτος μετά την ανατροπή του Roe εναντίον Wade, ο αριθμός των νόμιμων αμβλώσεων στις Ηνωμένες Πολιτείες πράγματι αυξήθηκε

Το έτος αφότου το Ανώτατο Δικαστήριο τερμάτισε το συνταγματικό δικαίωμα στην άμβλωση, συνέβη κάτι απροσδόκητο: Ο συνολικός αριθμός των νόμιμων αμβλώσεων στις Ηνωμένες Πολιτείες δεν μειώθηκε. Αντίθετα, φάνηκε να αυξάνεται ελαφρά, κατά περίπου 0,2 τοις εκατό, σύμφωνα με τον πρώτο αριθμό αμβλώσεων για ολόκληρο το έτος που παρέχονται σε εθνικό επίπεδο.

Το έθνος μας είχε την ευκαιρία να αλλάξει κατεύθυνση, αλλά αυτό δεν συνέβη.

Και τώρα καθώς προετοιμαζόμαστε να πολεμήσουμε τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο, δεν πρέπει να περιμένουμε ότι οι προσπάθειές μας θα ευλογηθούν .

Φυσικά το Ιράν δεν είναι ο μόνος αντίπαλος που έχουν να αντιμετωπίσουν οι ΗΠΑ.

Διαφαίνονται επίσης συγκρούσεις με την Κίνα και τη Ρωσία.

Μπορώ σίγουρα να καταλάβω γιατί η κυβέρνηση Μπάιντεν διστάζει να αρχίσει να χτυπά τους Ιρανούς και τους αντιπροσώπους τους, αλλά δεν πρόκειται να σταματήσουν να χτυπούν τα στρατεύματά μας.

Έτσι, είτε η κυβέρνηση Μπάιντεν θα πρέπει να αποσύρει όλες τις αμερικανικές δυνάμεις από το Ιράκ και τη Συρία, είτε οι αμερικανικές δυνάμεις θα πρέπει να αρχίσουν να αντεπιτίθενται.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail