Το κόμμα SPD του Scholz πρότεινε την επιβολή προσωρινού φόρου στους υπερπλούσιους στη Γερμανία

pixabay / julientromeur
Freepen.gr - Το Σοσιαλδημοκρατικό Κόμμα της Γερμανίας (SPD) του Γερμανού Καγκελαρίου Όλαφ Σολτς προτείνει την επιβολή προσωρινού φόρου κρίσης στους υπερπλούσιους ανθρώπους της χώρας, αναφέρει ο γερμανικός όμιλος μέσων ενημέρωσης RedaktionsNetzwerk Deutschland (RND), επικαλούμενος το προσχέδιο πρότασης του SPD για τη διάσκεψη του κόμματος.

Διευκρινίζεται ότι το σχέδιο πρότασης οικονομικής πολιτικής για το συνέδριο του SPD του Δεκεμβρίου ήταν στη διάθεση του RND. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, τη Δευτέρα η εκτελεστική επιτροπή του κόμματος θα συζητήσει ένα έγγραφο 21 σελίδων, το οποίο η εκτελεστική επιτροπή του κόμματος σκοπεύει να εγκρίνει στις 13 Νοεμβρίου.

Αναφορικά με το έγγραφο, διευκρινίζεται ότι οι συντάκτες του εγγράφου προτείνουν πως «όσοι υπόκεινται σε φόρο περιουσίας θα πρέπει επίσης να υποχρεωθούν να πληρώσουν ένα προσωρινό τέλος κατά της κρίσης».

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail