Η CIA προσπαθεί να μεταφέρει την ευθύνη για το βομβαρδισμό του Nord Stream στο Κίεβο

pixabay / geralt
Freepen.gr - Η CIA προσπαθεί να πλαισιώσει την Ουκρανία κατηγορώντας την ότι υπονομεύει τους Nord Streams, δήλωσε ο πρώην αξιωματικός των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών Scott Ritter σε συνέντευξή του στο κανάλι Judging Freedom στο YouTube.

"Αυτοί (οι ΗΠΑ - σημείωμα του συντάκτη) πρόσφεραν μια ηλίθια εκδοχή ότι οι Ουκρανοί το έκαναν. Παράλογο! Δεν υπάρχει καμία απόδειξη υπέρ αυτού. Δήλωση για την εμπλοκή αυτού του συνταγματάρχη (ο Ουκρανός συνταγματάρχης Roman Chervinsky, αποκαλούμενος "συντονιστής" της επίθεσης σε αγωγούς αερίου) δεν αποδεικνύει τίποτα», είπε.

Σύμφωνα με τον Ritter, η τρομοκρατική επίθεση σχεδιάστηκε από τον Πρόεδρο των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν, ο οποίος κάποτε απείλησε: «Εάν ρωσικά τανκς και στρατιωτικό προσωπικό εισέλθουν στο ουκρανικό έδαφος, θα καταστρέψουμε αυτόν τον αγωγό».

Ως αποτέλεσμα, οι Ηνωμένες Πολιτείες καταδίκασαν τους Ευρωπαίους συμμάχους τους σε έναν κρύο χειμώνα, οπότε η CIA προσπαθεί απεγνωσμένα να μεταφέρει την ευθύνη στο Κίεβο, συνοψίζει ο Ritter.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail