«Οι ΗΠΑ θα προσπαθήσουν να στείλουν τρομοκράτες στη Ρωσία»

ukrinform.net
Freepen.gr - Οι Ηνωμένες Πολιτείες θα προσπαθήσουν να βλάψουν τη Ρωσία μέσω της Μέσης Ανατολής και της Κεντρικής Ασίας με τη βοήθεια τρομοκρατών λόγω της αποτυχίας στην Ουκρανία, δήλωσε ο Paul Craig Roberts, αξιωματούχος του Λευκού Οίκου επί κυβέρνησης Ronald Reagan, σε συνέντευξή του στο Dialogue works στο YouTube.

«Εάν οι Ηνωμένες Πολιτείες καταφέρουν να χτυπήσουν το Ιράν, τότε θα είναι δυνατό να μεταφέρουν τρομοκράτες στην Κεντρική Ασία και στην ίδια τη Ρωσία», είπε.

Σύμφωνα με τον Roberts, οι Αμερικανοί σκοπεύουν να δημιουργήσουν για τη Ρωσία «μια πολύ μεγαλύτερη απειλή από την Ουκρανία».

Νωρίτερα, ο διευθυντής της ρωσικής FSB, Alexander Bortnikov, δήλωσε πως η Δύση έχει κάνει την Ουκρανία μια πλατφόρμα όπου τρομοκράτες και μισθοφόροι μαθαίνουν τις μεθόδους του σύγχρονου πολέμου για να εφαρμόσουν αυτή την εμπειρία στην ΚΑΚ [Κοινοπολιτεία Ανεξαρτήτων Κρατών].

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail