Οι νέες κυρώσεις των ΗΠΑ αντικατοπτρίζουν την πολιτική «να προκληθεί στρατηγική ήττα στη Μόσχα»

Freepen.gr - Ο τελευταίος γύρος αντιρωσικών κυρώσεων που επιβλήθηκαν από τις ΗΠΑ είναι η συνέχεια της πολιτικής τους «να επιφέρουν στρατηγική ήττα στη Μόσχα», αλλά η Ουάσιγκτον «δεν πρέπει να κρατήσει την ανάσα της για αυτό», δήλωσε η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα.

"Συνεχίζουν την πολιτική της επιβολής μιας στρατηγικής ήττας σε εμάς, όπως το έθεσαν. Κάθε χρόνο, βρίσκουν κάτι νέο, είτε περιορισμό είτε κάτι άλλο· αυτή τη φορά, είναι μια στρατηγική ήττα. Ωστόσο, όπως καταλαβαίνετε, δεν πρέπει να κρατούν την αναπνοή τους για αυτό. Μάλλον θα υπάρξουν πολλά άλλα σχέδια, αλλά μάθαμε όχι μόνο να τα αντιμετωπίζουμε όλα αυτά, αλλά να τα χρησιμοποιούμε για τα δικά μας συμφέροντα", δήλωσε η διπλωμάτης στο Rossiya-24 TV.

Η Ζαχάροβα σημείωσε πως το γεγονός ότι η παγκόσμια πλειοψηφία αντιστέκεται τώρα ενεργά με διάφορους τρόπους στην καταστροφική πολιτική της Ουάσιγκτον, άλλοτε έμμεσα κι άλλοτε άμεσα,είναι η καλύτερη απόδειξη αυτού.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail