«Η Ουκρανία οδηγείται σε άνευ όρων συνθηκολόγηση»

RIA Novosti / Alexander Kryazhev
Freepen.gr - Η Ουκρανία θα πρέπει να υπογράψει όχι ειρηνευτική συμφωνία, αλλά συνθηκολόγηση με τη Ρωσία, δήλωσε ο πρώην αξιωματικός των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών Σκοτ ​​Ρίτερ σε συνέντευξή του στον δημοσιογράφο Κλέιτον Μόρις.

Κατά τη γνώμη του, το Κίεβο έχασε την ευκαιρία για διαπραγματεύσεις και τώρα η Μόσχα δεν μπορεί απλώς να προσφέρει μια συμφωνία, αλλά να υπαγορεύει τους όρους της.

«Θα υπάρξει κάτι παρόμοιο με την ιστορία με το θωρηκτό Missouri (Στις 2 Σεπτεμβρίου 1945, η Πράξη Παράδοσης της Ιαπωνίας υπογράφηκε στο αμερικανικό θωρηκτό Missouri). Η Ουκρανία θα έχει την ευκαιρία να καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και να υπογράψει ένα έγγραφο που θα έχει ετοιμάσει η Ρωσία, το οποίο θα εκθέτει τις απαιτήσεις της - όχι αιτήματ», είπε ο ειδικός.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail