Η αντιπρόεδρος των ΗΠΑ στέλνει δις στο Ισραήλ κι η θετή κόρη της προωθεί έρανο για τη Γάζα

Η θετή κόρη της αντιπροέδρου των ΗΠΑ Kamala Harris, Ella Emhoff, άρχισε να συγκεντρώνει δημόσια χρήματα για τη Γάζα - προωθώντας έναν έρανο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram "υποστήριξη επείγουσας βοήθειας για τα παιδιά της Γάζας", ο οποίος τώρα απουσιάζει από το προφίλ της.

Η προώθηση ζητά από τους 315.000 ακολούθους της στο Instagram να υποστηρίξουν την παλαιστινιακή υπόθεση, χωρίς να αναφέρει ότι η διοίκηση της θετής μητέρας της θέλει να στείλει δισεκατομμύρια στο Ισραήλ ως μέρος ενός πακέτου 100 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Ο έρανος, ο οποίος έχει κερδίσει περισσότερα από 7,8 εκατομμύρια δολάρια μέχρι στιγμής, λειτουργεί από το Palestinian Children's Relief Fund, έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό με έδρα το Κεντ του Οχάιο, ο οποίος συγκέντρωσε περισσότερα από 21 εκατομμύρια δολάρια το 2021, σύμφωνα με την ProPublica .

Δεν είναι σαφές πόσα, αν μη τι άλλο, η Ella Emhoff έχει δωρίσει προσωπικά στον σκοπό. - NY Post


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail