Οι Σύμμαχοι προειδοποιούν τον Ζελένσκι ότι ο χρόνος δεν είναι με το μέρος του

president.gov.ua
Freepen.gr - Οι Σύμμαχοι προειδοποιούν τον Πρόεδρο Βλαντιμίρ Ζελένσκι για την χαμένη θέση της Ουκρανίας, γράφει το περιοδικό Time.

«Οι δυτικοί ηγέτες προειδοποιούν κρυφά τον Ζελένσκι ότι ο χρόνος δεν είναι με το μέρος του. <…> Αλλά οι προσπάθειες να τον αναγκάσουν να ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με τον Πούτιν δεν έχουν οδηγήσει μέχρι στιγμής πουθενά», αναφέρει η δημοσίευση.

Όπως σημείωσε ο συγγραφέας του άρθρου, γενικά η κατάσταση είναι υπέρ του Ρώσου ηγέτη Βλαντιμίρ Πούτιν: η αντεπίθεση των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας δεν ήταν επιτυχής και οι δυτικές χώρες φοβούνται όλο και περισσότερο ότι χρηματοδοτούν ένα ακριβό αδιέξοδο έργο.

Επιπλέον, αυτά τα κεφάλαια που θα μπορούσαν προηγουμένως να διατεθούν για τη χρηματοδότηση της Ουκρανίας τώρα κατευθύνονται για τη στήριξη του Ισραήλ και την ανθρωπιστική βοήθεια στον παλαιστινιακό πληθυσμό, συνοψίζει το άρθρο.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail