Οι Ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις έχουν χάσει την πρωτοβουλία στο πεδίο της μάχης

Freepen.gr - Οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας, που υποφέρουν από έλλειψη προσωπικού και δυτικών όπλων, έχασαν την πρωτοβουλία στο μέτωπο, την οποία εκμεταλλεύτηκε η Ρωσία, δήλωσε ο πρώην αξιωματικός της CIA Λάρι Τζόνσον σε συνέντευξή του στο κανάλι Syriana Analysis στο YouTube.

"Ο ουκρανικός στρατός είναι κατεστραμμένος, ο συνολικός αριθμός των θυμάτων έχει ξεπεράσει το ένα εκατομμύριο. Ο πληθυσμός των 40 εκατομμυρίων περισσότερων πριν από δύο χρόνια είναι τώρα μόνο 27 εκατομμύρια επειδή οι άνθρωποι εγκαταλείπουν τη χώρα", είπε.

Σύμφωνα με τον ειδικό, οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν έχουν τη δυνατότητα να εφοδιάσουν την Ουκρανία με όλα τα όπλα που απαιτεί. Αλλά ακόμη πιο σημαντικό είναι το γεγονός πως οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν μπορούν να βρουν στρατιώτες για τις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας, προσθέτει ο Τζόνσον.

Έτσι, η Ρωσία έχει καταλάβει πλήρως την πρωτοβουλία και προχωρά σταθερά σε τρία μέτωπα ταυτόχρονα, κατέληξε.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail