Ο Ζελένσκι ετοιμάζεται να γίνει μέλος της Λέσχης πρώην φίλων των ΗΠΑ;

Λέσχη Πρώην Φίλων των ΗΠΑ
Εάν έχετε οποιεσδήποτε αμφιβολίες ότι ο Πρόεδρος της Ουκρανίας Ζελένσκι είναι αναλώσιμος εάν ο Τζο Μπάιντεν αποφασίσει να αλλάξει πορεία, απλά ρίξτε μια ματιά στην παρακάτω φωτογραφική έκθεση.

Larry Johnson - sonar21.com / Παρουσίαση Freepen.gr

 

Ο Μανουέλ Νοριέγκα του Παναμά με τον διευθυντή της CIA Τζορτζ Χ. Β. Μπους σε πιο ευτυχισμένες εποχές.

Όταν ο Διευθυντής της CIA έρχεται για μια επίσκεψη, είναι καιρός να ελέγξετε τα έξι σας (δηλαδή, στρατιωτική αργκό να δείτε εάν κάποιος σας κρύβει κάτι από πίσω).

Εδώ είναι ένα από τα αγαπημένα μου. Κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1980, η κυβέρνηση Ρήγκαν προμήθευε όπλα και στρατιωτική τεχνολογία τόσο στο Ιράν όσο και στο Ιράκ, οι οποίοι είχαν εμπλακεί σε έναν βίαιο πόλεμο. Με φίλους σαν την Ουάσιγκτον, ποιος χρειάζεται εχθρούς. Δεν είναι περίεργο που ο Σαντάμ πίστευε ότι θα μπορούσε να εισβάλει στο Κουβέιτ και οι Ηνωμένες Πολιτείες δε θα νοιάζονταν.

 

Ο πρώην υπουργός Άμυνας Ντόναλντ Ράμσφελντ με τον φίλο του, Σαντάμ Χουσεΐν

Τι θα έλεγες να πάρει ο Μουάμαρ Καντάφι το παλιό μπαμπού από τον Μπαράκ Ομπάμα:

«ΚΑΝΤΑΦΙ: Ο ΟΜΠΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΣ», γράφει ο τίτλος του πανό στον ομώνυμο ιστότοπό του αυτή την στιγμή. Ο σύνδεσμος πηγαίνει σε μια παλιά συνέντευξη που έδωσε ο Καντάφι σε μια εφημερίδα με έδρα το Λονδίνο, στην οποία ο Λίβυος αυταρχικός ηγέτης είπε για τον Πρόεδρο των ΗΠΑ: «Είναι κάποιος που τον θεωρώ φίλο. Ξέρει ότι είναι γιος της Αφρικής. Ανεξάρτητα από την αφρικανική του καταγωγή, είναι αραβικής σουδανικής καταγωγής ή μουσουλμανικής καταγωγής. Είναι ένας άνθρωπος του οποίου η πολιτική πρέπει να υποστηριχθεί και θα πρέπει να βοηθηθεί στην εφαρμογή της με κάθε δυνατό τρόπο, αφού τώρα κλίνει προς την ειρήνη».

 

Ο πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα διαβεβαιώνει τον Μουαμάρ Καντάφι ότι είναι φίλος των ΗΠΑ

Επιλέγετε ένα θέμα εδώ; Δεν έχει σημασία αν είναι Ρεπουμπλικανός ή Δημοκρατικός, από την στιγμή που ένας ξένος ηγέτης δεν είναι πλέον χρήσιμος για τις Ηνωμένες Πολιτείες, σκύβει πάνω από το κούτσουρο όπως ο Ned Beatty στο Deliverance και μαθαίνει τη «χαρά» του σοδομισμού. Ο Χένρι Κίσινγκερ δεν έκανε χαζομάρες όταν είπε:

«Μπορεί να είναι επικίνδυνο να είσαι εχθρός της Αμερικής, αλλά το να είσαι φίλος της Αμερικής είναι μοιραίο».

Φαίνεται ότι ο Volodomyr Zelensky πρόκειται να μάθει αυτήν την αλήθεια τις επόμενες εβδομάδες. Αν επιβιώσει για να δει την Πρωτοχρονιά θα είναι θαύμα.

Ένα κρίσιμο σημείο που απέτυχα να θίξω στο χθεσινό άρθρο σχετικά με τις ανταγωνιστικές αφηγήσεις σχετικά με τον Ζελένσκι και τον στρατηγό Ζαλούσνι — φαίνεται ότι οι Βρετανοί υποστηρίζουν τον Ζαλούσνι ενώ η CIA προσπαθεί να σώσει τον Ζελένσκι και να απορρίψει τον Ζαλούσνι. Βασίζω αυτό το συμπέρασμα στο γεγονός πως το Economist, ένα βρετανικό έντυπο με στενούς δεσμούς με το MI-6, έδωσε στον Zalushny τη μεταχείριση διασημοτήτων, ενώ η Washington Post, το κουρέλι της CIA, κατηγόρησε τον Zalushny για το Nord Stream.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail