ΝΙΚΗ: έλεγχος και φορολόγηση εμβασμάτων μεταναστών προς χώρες εκτός ΕΕ κι αύξηση φορολόγησης τυχερών παιχνιδιών στο 45%

Η ΝΙΚΗ προτείνει έλεγχο και φορολόγηση εμβασμάτων μεταναστών προς χώρες εκτός ΕΕ (0,57% του ΑΕΠ μας), και αύξηση φορολόγησης τυχερών παιχνιδιών από 35% σε 45%. Εξοικονομείται έτσι πάνω από 0,5 δις για την ελληνική οικογένεια. Σε στόχο 100.000 γεννήσεων αντιστοιχούν 5.000 ευρώ για κάθε νέα γέννηση Έλληνα.

Η κυβέρνηση διαθέτει 150 εκ. ευρώ για την υποτιθέμενη αντιμετώπιση της μεταναστευτικής κρίσης, τη στιγμή που αν οι γεννήσεις των Ελλήνων παραμείνουν στα σημερινά επίπεδα, το 2050 θα μας λείπουν 2 εκ. αγέννητα ελληνόπουλα.
Και ενώ τα κόκκινα δάνεια και οι πλειστηριασμοί τυρρανούν τον απλό λαό, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ παραμένουν τα πιο υπερχρεωμένα πολιτικά κόμματα της Ευρώπης.

Η εισήγηση του προέδρου της ΝΙΚΗΣ Δημήτρη Νατσιού, για το προσχέδιο του Κρατικού Προϋπολογισμού 2024, στη Διαρκή Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων (19/10/2023).

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail