Η άνοδος των Pig People

pixabay / sunrisepohtam
Σε όλη την ανθρώπινη ιστορία, υπήρξε ποτέ κοινωνία πιο λαίμαργη από τη δική μας; Είμαστε εθισμένοι στο σeξ, είμαστε εθισμένοι στα ναρκωτικά, είμαστε εθισμένοι στα ψώνια, είμαστε εθισμένοι στο φαγητό, είμαστε εθισμένοι στη διασκέδαση, αλλά ο μεγαλύτερος εθισμός μας από όλους μπορεί να είναι τα χρήματα. Παρόλο που μας έδωσαν τα κλειδιά της μεγαλύτερης οικονομικής μηχανής που έχει δει ποτέ ο κόσμος, δεν ήταν ποτέ αρκετό για εμάς. 

MICHAEL SNYDER - themostimportantnews.com / Παρουσίαση Freepen.gr

Έπρεπε πάντα να έχουμε περισσότερα, και έτσι έχουμε φτάσει στο μεγαλύτερο ενιαίο βουνό χρέους σε ολόκληρη την ιστορία του πλανήτη. Αν μπορείτε να το πιστέψετε, τη Δευτέρα το μέγεθος του εθνικού χρέους των ΗΠΑ ξεπέρασε τα 33 τρισεκατομμύρια δολάρια για πρώτη φορά:

Το εθνικό χρέος των ΗΠΑ ξεπέρασε τα 33 τρισεκατομμύρια δολάρια για πρώτη φορά τη Δευτέρα, ξεπερνώντας ένα κρίσιμο ορόσημο σε μια περίοδο που οι κρατικές δαπάνες βρίσκονται ήδη υπό έλεγχο.

Το εθνικό χρέος – το οποίο μετρά το τι οφείλουν οι ΗΠΑ στους πιστωτές τους – έφτασε τα 33,04 τρισεκατομμύρια δολάρια από το απόγευμα της Δευτέρας, σύμφωνα με νέα στοιχεία που δημοσίευσε το Υπουργείο Οικονομικών. Συγκριτικά, μόλις πριν από τέσσερις δεκαετίες, το εθνικό χρέος κυμαινόταν γύρω στα 907 δισεκατομμύρια δολάρια.

Δεν ξέρω αν έχω τα λόγια να περιγράψω πόσο απερίσκεπτοι έχουν γίνει οι ηγέτες μας.

Χρειάστηκε από την ίδρυση του έθνους μας μέχρι το 1980 για να φτάσει το εθνικό χρέος το ένα τρισεκατομμύριο δολάρια.

Αλλά τώρα προσθέσαμε ένα τρισεκατομμύριο δολάρια στο εθνικό χρέος μέσα σε μόλις τρεις μήνες.

Και χάρη στα αυξανόμενα επιτόκια, οι πληρωμές τόκων για το χρέος μας προβλέπεται να αυξηθούν με εκθετικό ρυθμό τα επόμενα χρόνια:

Στην πραγματικότητα, οι πληρωμές τόκων για το εθνικό χρέος προβλέπεται να είναι το ταχύτερα αναπτυσσόμενο μέρος του ομοσπονδιακού προϋπολογισμού τις επόμενες τρεις δεκαετίες, σύμφωνα με το CRFB.

Οι πληρωμές αναμένεται να τριπλασιαστούν από σχεδόν 475 δισεκατομμύρια δολάρια το οικονομικό έτος 2022 σε εκπληκτικά 1,4 τρισεκατομμύρια δολάρια το 2032. Μέχρι το 2053, οι πληρωμές τόκων αναμένεται να αυξηθούν στα 5,4 τρισεκατομμύρια δολάρια. Για να το θέσουμε σε προοπτική, θα είναι περισσότερα από όσα ξοδεύουν οι ΗΠΑ για την Κοινωνική Ασφάλιση, το Medicare, το Medicaid και όλα τα άλλα υποχρεωτικά και διακριτικά προγράμματα δαπανών.

Φυσικά απέχουμε πολύ από το να είμαστε μόνοι.

Σε αυτό το σημείο, το συνολικό παγκόσμιο χρέος ξεπερνά τα 300 τρισεκατομμύρια δολάρια:

Το παγκόσμιο χρέος έφτασε τα 307 τρισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ το δεύτερο τρίμηνο του έτους, παρά τα αυξημένα επιτόκια που περιορίζουν την τραπεζική πίστωση, με αγορές όπως οι ΗΠΑ και η Ιαπωνία να οδηγούν την άνοδο, δήλωσε την Τρίτη (19 Σεπτεμβρίου) το Ινστιτούτο Διεθνών Οικονομικών (IIF).

Ο όμιλος εμπορίου χρηματοοικονομικών υπηρεσιών ανέφερε σε έκθεσή του πως το παγκόσμιο χρέος σε δολάρια ΗΠΑ αυξήθηκε κατά 10 τρισεκατομμύρια δολάρια το πρώτο εξάμηνο του 2023 και κατά 100 τρισεκατομμύρια δολάρια την τελευταία δεκαετία.

Ανέφερε ότι η τελευταία αύξηση ανέβασε τον παγκόσμιο λόγο χρέους προς ΑΕΠ για δεύτερο συνεχόμενο τρίμηνο στο 336%.

Αλλά είμαστε μακράν οι μεγαλύτεροι παραβάτες.

Και αυτό γιατί είμαστε εξαιρετικά λαίμαργοι «γουρουνάδες» που απλά δεν νοιάζονται που καταστρέφουμε κυριολεκτικά το μέλλον για τα παιδιά και τα εγγόνια μας.

Δυστυχώς, οι πολιτικοί που συγκεντρώνουν όλο αυτό το χρέος είναι επίσης εξαιρετικά λαίμαργοι «γουρουνάδες». Χάρη στον ηγέτη της πλειοψηφίας Τσακ Σούμερ, τα μέλη της Γερουσίας των ΗΠΑ θα έχουν τη δυνατότητα να ντύνονται με όποιον τρόπο θέλουν από εδώ και πέρα:

Έκτακτες ειδήσεις που αφορούν μόνο 100 Αμερικανούς: Η Γερουσία των ΗΠΑ δε θα επιβάλλει πλέον τον ενδυματολογικό της κώδικα για τα μέλη.

Είναι αυτό ακόμη ένα σημάδι συνταγματικής παρακμής ή είναι ένα βήμα προς τη νεωτερικότητα για την φουσκωμένη, απαρχαιωμένη αίθουσα; Είτε έτσι είτε αλλιώς, είναι τα καλύτερα νέα ποτέ για τον γερουσιαστή John Fetterman (D-Pa.), ο οποίος θα προτιμούσε να κάνει δουλειές ενώ μοιάζει σαν να κάνει τζόκινγκ το πρωί του Σαββάτου.


Θέλουμε πραγματικά οι εκπρόσωποί μας στην Ουάσιγκτον να μοιάζουν με ένα μάτσο τσαμπουκάδες;

Τι είδους μήνυμα πρόκειται να στείλει στον γενικό πληθυσμό;

Και τι είδους μήνυμα πρόκειται να στείλει στον υπόλοιπο κόσμο;

Αναφέρεται πως ο Chuck Schumer έκανε αυτή την αλλαγή ειδικά για να φιλοξενήσει τον John Fetterman και σε ένα πρόσφατο άρθρο γνώμης Maureen Callahan έκανε πολύ σαφές τι πιστεύει για αυτό:

Αν θέλουμε να αποδεχτούμε ότι όλα είναι καλά με τον Φέτερμαν, τότε οι λογικοί άνθρωποι μπορούν να συμπεράνουν πως απλά δεν τον νοιάζει.

Μπορούμε να υποθέσουμε ότι είναι τεμπέλης, χυδαίος και χαίρεται να παρουσιάζεται ως κάποιος που δεν φέρνει το 100 τοις εκατό στη δουλειά. Ότι είναι ένας νάρκισσος που πιστεύει πως δεν πρέπει να ισχύει γι' αυτόν ένας παλιός κώδικας ενδυμασίας για τα μέλη του Κογκρέσου, ότι η DC θα πρέπει να μειώσει τα στάνταρ της για να ανταποκριθεί στην προχειρότητα του, και περιγελώντας, όπως ισχυρίστηκε κάποτε μια πηγή κοντά στον Fetterman, πως «το χαλαρό, άνετο στυλ του είναι σημάδι ότι ο γερουσιαστής ανακάμπτει δυναμικά».

Σίγουρος. Τίποτα δε λέει πως έχετε νικήσει την κατάθλιψη με το να ντύνεστε σαν να μην έχετε σηκωθεί από τον καναπέ για μια εβδομάδα. Τίποτα δε μιλά για αυτοσεβασμό όπως το να εμφανιστείς στο Λόφο με ρούχα που θα φορούσες για να τρίψεις τη μπανιέρα. Οι περισσότεροι από εμάς ντυνόμαστε καλύτερα για έναν καφέ.

Δε θα μπορούσα να το πω καλύτερα ο ίδιος.

Ως έθνος, είμαστε επίσης βαθιά εθισμένοι στα ναρκωτικά.

Σήμερα, περισσότεροι Αμερικανοί από ποτέ είναι εθισμένοι στα νόμιμα ή/και παράνομα ναρκωτικά.

Και περισσότεροι Αμερικανοί από ποτέ πεθαίνουν από αυτούς τους εθισμούς.

Σύμφωνα με το NPR, οι θάνατοι από υπερβολική δόση ναρκωτικών σημείωσαν ολοκαίνουργιο ρεκόρ πέρυσι:

Οι θάνατοι από τα ναρκωτικά σε εθνικό επίπεδο σημείωσαν νέο ρεκόρ το 2022. 109.680 άνθρωποι πέθαναν καθώς η κρίση της φαιντανύλης συνέχιζε να βαθαίνει, σύμφωνα με προκαταρκτικά στοιχεία που δόθηκαν στη δημοσιότητα από τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων.

Οκτώ πολιτείες είδαν τους θανάτους από ναρκωτικά να συνεχίζουν να αυξάνονται κατά 9 τοις εκατό ή περισσότερο, με τις μεγαλύτερες αυξήσεις 21 τοις εκατό να σημειώνονται στην πολιτεία της Ουάσιγκτον και στο Ουαϊόμινγκ.

Οι θάνατοι από υπερβολική δόση ναρκωτικών σημείωσαν επίσης ένα ολοκαίνουργιο υψηλό ρεκόρ το προηγούμενο έτος.

Και το προηγούμενο έτος.

Έχετε την εικόνα.

Ο εθισμός μας στο φαγητό σκοτώνει επίσης πολλούς από εμάς.

Στην πραγματικότητα, μας λένε ότι ο αριθμός των Αμερικανών που πεθαίνουν από καρδιακές παθήσεις κάθε χρόνο με παράγοντα παχυσαρκία έχει στην πραγματικότητα «τριπλασιαστεί» από το 1999:

Ο αριθμός των Αμερικανών που πέθαναν από καρδιακές παθήσεις με παράγοντα παχυσαρκία έχει *τριπλασιαστεί* από το 1999.

Η παχυσαρκία επηρεάζει τώρα το 42% όλων των Αμερικανών και το 20% των παιδιών.

Φυσικά είμαστε ακόμα πιο εθισμένοι στο σeξ παρά στο φαγητό.

Θα μοιραστώ μαζί σας κάτι που με ενθουσίασε όταν το άκουσα για πρώτη φορά.

Όπως συζήτησα χθες, ο Καθεδρικός Ναός της Ελπίδας στο Ντάλας γιόρτασε πρόσφατα μια «Κυριακή του drag» κατά την οποία η εκκλησία τίμησε δημόσια «τις Αδελφές της Διαρκούς Επιείκειας».

Εάν δεν είστε εξοικειωμένοι με τις «Αδελφές της Διαρκούς Επιείκειας», πρόκειται για μια ομάδα από drag queens που κοροϊδεύουν ανελέητα τη χριστιανική πίστη.

Έτσι, σοκαρίστηκα πολύ όταν είδα τις «Αδελφές της Διαρκούς Επιείκειας» να στέκονται στο μπροστινό μέρος της εκκλησίας καθώς η εκκλησία του Καθεδρικού Ναού της Ελπίδας «απήγγειλε μια υπόσχεση αφιερωμένη στις drag queens»:

Πλάνα από το Ντάλας του Τέξας δείχνει την στιγμή που μια κατάμεστη εκκλησία φιλική προς τα LGβτ απήγγειλε μια υπόσχεση αφιερωμένη στις drag queens που στέκονταν στο μπροστινό μέρος της εκκλησίας.

Το viral βίντεο δείχνει τους παρευρισκόμενους στον Καθεδρικό Ναό της Ελπίδας να ευλογούν δημόσια τις Sisters of Perpetual Indulgence, μια ομάδα drag queen που πρόσφατα βρέθηκε στο επίκεντρο μιας διαμάχης με την ομάδα μπέιζμπολ του Los Angeles Dodgers.

Οι σύνεδροι διάβασαν ομόφωνα: «Δεσμευόμαστε να είμαστε άνθρωποι πίστης που υπερασπίζονται τη δικαιοσύνη, διακηρύττουν την αγάπη και υπερασπίζονται τα δικαιώματα όλων των ανθρώπων. Αναγνωρίζουμε ότι όλοι οι άνθρωποι είναι φτιαγμένοι με την στοργική εικόνα του Θεού, ανεξάρτητα από το ποιοι είναι, πώς ντύνονται, πώς εκφράζονται ή ποιον αγαπούν».

Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο σε όλη μου τη ζωή.

Υποτίθεται πως είναι εκκλησία!

Η «υπόσχεση» έγινε ακόμη χειρότερη όσο προχωρούσε:

«Γιορτάζουμε αυτή τη θεϊκή ποικιλομορφία και δεσμευόμαστε να υψώσουμε τις φωνές της LGΒΤQ+ κοινότητας και να δημιουργήσουμε χώρους όπου όλοι μπορούν να ευδοκιμήσουν. Οι Drag queen είναι συχνά στόχοι μίσους και βίας. Αλλά ξέρουμε πως είναι συχνά ισχυροί και ανθεκτικοί άνθρωποι που μας δείχνουν τι σημαίνει να είσαι πραγματικά αυθεντικός και εκφραστικός», αντήχησε το πλήθος.

Η υπόσχεση συνέχισε, «Τιμούμε τη δύναμή τους και δεσμευόμαστε να είμαστε σύμμαχοι της κοινότητας του drag, αναγνωρίζοντας την πλήρη ανθρωπιά τους και την απίστευτη συνεισφορά τους στον κόσμο μας. Αγκαλιάζουμε τη ριζοσπαστική συμμετοχή και εργαζόμαστε για την εξάρθρωση συστημάτων καταπίεσης. Θα αγωνιστούμε ενάντια σε κάθε μορφή μίσους, προκατάληψης και μισαλλοδοξίας και θα εργαστούμε για να οικοδομήσουμε έναν κόσμο που θα επιβεβαιώνει και θα γιορτάζει τη μοναδική ταυτότητα και τα χαρίσματα κάθε ανθρώπου».

Τι ακολουθεί;

Θα αρχίσουν οι εκκλησίες να απαγγέλλουν δεσμεύσεις στον σατανά κατά τη διάρκεια των λατρευτικών τους τελετών;

Δεν μπορούμε να πέσουμε πολύ πιο μακριά από ό,τι έχουμε ήδη πέσει, και αν παραμείνουμε στο μονοπάτι που βαδίζουμε αυτήν την στιγμή δεν θα υπάρχει μέλλον για τη χώρα μας.

Αλλά οι περισσότεροι Αμερικανοί δεν θέλουν να ενοχλούνται από τίποτα από αυτά.

Οι περισσότεροι Αμερικανοί θέλουν απλώς να συνεχίσουν να απολαμβάνουν τους εθισμούς τους όσο περισσότερο μπορούν.

Δυστυχώς για αυτούς, ο χρόνος χτυπά και το φαινομενικά ατελείωτο πάρτι τους πρόκειται να καταλήξει σε πολύ απότομο τέλος.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail