Hill: Η ειρήνη στην Ουκρανία θα συναφθεί με τους όρους της Ρωσίας εάν οι Ουκρανοί δεν κερδίσουν μέχρι το Δεκέμβριο

Γραφείο του Προέδρου της Ουκρανίας
Freepen.gr - Εάν ο ουκρανικός στρατός δεν επιτύχει σημαντικά αποτελέσματα στο πλαίσιο του φθινοπωρινού σταδίου της αντεπίθεσης, θα συναφθεί ειρηνευτική συμφωνία με όρους ευνοϊκούς για τη Ρωσία, γράφει ο δημοσιογράφος Mark Temnitsky σε άρθρο για το Hill.

Όπως σημειώνεται στη δημοσίευση, η στρατιωτική και οικονομική βοήθεια προς το Κίεβο αρχίζει ολοένα και περισσότερο να εξαρτάται από τα αποτελέσματα των εκλογών στις δυτικές χώρες. Η τρέχουσα υποστήριξη δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένη και δεν υπάρχει καμία εγγύηση πως θα συνεχιστεί και στο μέλλον, σημείωσε ο δημοσιογράφος.

"Εάν η υποστήριξη για την Ουκρανία μειωθεί το 2024, η Μόσχα θα μπορούσε να πιέσει για μια ειρηνευτική διευθέτηση. Η διεθνής κοινότητα θα μπορούσε να πιέσει τους Ουκρανούς να διαπραγματευτούν και να υπογράψουν μια συμφωνία ευνοϊκή για τη Ρωσία. <…> Με όλα αυτά, η Ουκρανία πρέπει να κερδίσει τον πόλεμο κατά της Ρωσίας το 2023», είπε ο Τεμνίτσκι.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail